Waarom een dakdekker cruciaal is voor jouw huis

Een dakdekker is van alle markten thuis. Oke, hij kan je gehele huis niet opbouwen maar hij is wel ontzettend belangrijk. Als jouw dak een lekkage heeft dan kan dit voor ernstige problemen zorgen in jouw huis. Lekkage werkt namelijk door naar beneden en je muren. Als je muren eenmaal door een lekkage zijn getroffen loop je het risico dat de binnenmuren zo zwaar beschadigt raken. Vervolgens is je verzekering er meestal niet om je te helpen. De schade aan je dak had je immers zelf moeten spotten. Hierdoor wordt de schade ook niet gedekt en aangezien het niet om een natuurramp gaat zeker niet

Waar een dakdekker wel niet goed voor is

Een dakdekker staat voor jou klaar wanneer je je dak wilt laten nakijken, daklekkage hebt, loodvervanging nodig hebt en alle andere zaken aan je dak. Daarnaast kan je ook hele nieuwe matten laten leggen natuurlijk. Zo kan je denken aan reparties, renovatie of een heel nieuw dak aanleggen. Geen klus is te klein voor de dakdekker. Heb je problemen met dakgoot? Ook dan staat de dakdekker voor jou klaar.

Wanneer je hem niet nodig hebt

Een dakdekker heb je niet nodig als je problemen binnen in je huis hebt. Tenzij je natuurlijk te maken hebt gehad met lekkage en hij moet achterhalen waar dit vandaan komt. Alles wat rondom je dak zit is een klus voor deze mannen (of vrouwen). Ook voor je openhaard ben je aan het goede adres. Aangezien deze in verbinding staat met je dak en de open lucht. Je wilt natuurlijk niet dat deze verstopt zit of raakt. Laat deze dus ieder jaar nakijken.

Wat kost het?

Iedere dakdekker heeft zo zijn eigen prijs. Probeer de focus te houden op een professionele partij waar je je goed bij voelt.