Gezond eten


We moeten regelmatig gezonde voeding in ons dieet opnemen. Zo kunnen we ziekten voorkomen en ons lichaam in goede conditie houden.

Het is belangrijk om vitamines uit groenten en fruit te halen. Niet iedereen houdt van groenten en fruit. Maar met zoveel soorten om uit te kiezen, kan iedereen wel iets vinden dat hij of zij lekker vindt. Je hoeft niet op zoek te gaan naar buitenlands fruit. Zolang ze gezond en heilzaam zijn, kunnen we kiezen wat bij ons klimaat past.

Gewone appels?

Veel mensen beschouwen de appel als een normale vrucht. We moeten ze niet zomaar wegwuiven. Appels zijn goed voor ons lichaam. Het wordt aanbevolen om één appel per dag te eten om de spijsvertering te reguleren en de darmfunctie te verbeteren. Appels bevatten een grote hoeveelheid water – ongeveer 80% – dat de dorst lest. Ze bevatten ook mineralen, kalium en vitamine C. Appels zijn ook goed tegen griep en verkoudheid. Rasp appels met wortels voor een gezond tussendoortje.

rodinná oslava

Noten zijn ook gezonde voedingsmiddelen. Natuurlijk moeten

mensen met allergieën ze vermijden. Noten zijn een waardevolle bron van onverzadigde vetzuren. Ze bevatten ook vitamine B, belangrijk zink, mangaan en ijzer. Het eten van een handje noten per dag kan helpen om de bloeddruk te reguleren en het risico op een hartaanval te verminderen. Noten behoren tot de meest effectieve antioxidanten.

market-3129842_1920

Spruitjes moet je niet vermijden.

Sommige mensen zijn misschien verrast dat deze schijnbaar gewone groente ook boordevol vitaminen zit. Het eten van spruitjes is een goede bron van B-vitamines en vitamine E. Ze zijn rijk aan vezels, wat goed is voor de gezondheid. Ze zijn rijk aan vezels, wat ook goed is voor de spijsvertering. Kool helpt bij het afbreken van vochtophoping in het lichaam.

Ondersteunt het immuunsysteem, anti-stress en anti-migraine Frambozen.91]Bevatten vitamine A, vitamine C, fosfor en ijzer en zijn belangrijk als bloedarmoedepreventie. Het eten van frambozen tegen koorts en infecties of het maken van koudgeperst sap kan verfrissend zijn op warme zomerdagen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten