Goede hygiëne


Er zijn gezondheidsproblemen die alleen mannen kennen en vrouwen alleen via verhalen. En er zijn gezondheidsproblemen waar alleen vrouwen van weten en mannen ook niet. Dit kan zijn omdat vrouwen zich ervoor schamen. Eén zo\’n probleem isvaginale infecties.
– je hoeft je er niet voor te schamen.9] Dit probleem wordt misschien niet veroorzaakt door slechte hygiëne, maar door overdreven slechte hygiëne. Een andere reden zoude overdracht van besmettelijke ziekten kunnen zijn. Statistieken tonen aan dat driekwart van de vrouwen al last heeft van deze vervelende ziekte. Sommigen lijden herhaaldelijk aan vaginitis. Hoe kan dit probleem worden voorkomen?
– Geef niet toe aan stress – stress kan veel problemen veroorzaken.
– Draag niet te strakke kleding – vooral synthetische materialen kunnen problemen veroorzaken.
osamnělá dívka
Hormonale onbalans tijdens de zwangerschapis een andere trigger. Als een vrouw last heeft van dergelijke problemen, mag ze in geen geval gewone zeep gebruiken voor intieme hygiëne. Er zijn speciale producten voor de intieme hygiëne van vrouwen op de markt. Maar zelfs hier is overdaad niet toegestaan. [Artsen raden aan om het ongeveer drie keer per week te gebruiken. Anders is gewoon water voldoende. Overmatige hygiëne kan het natuurlijke zelfreinigende vermogen van het vrouwenlichaam aantasten.
pilulky na dlani

Pas op met strings en seks

Natte zwemkleding aanlaten kan bij sommige vrouwen leiden tot vaginitis. Het is ook niet aan te raden om strings te dragen die via het rectum besmet kunnen worden. Het is beter om fijn katoenen ondergoed te kiezen, vooral in de zomer. Een factor die de vagina kan verergeren isruwe seks met een toevallige partner. Er kunnen kleine schaafwondjes ontstaan die problematisch worden. Sommige mannen kunnen zelfs drager zijn van schimmelinfecties. Aan de andere kant, als een vrouw deze infectie \’alleen maar\’ ontwikkelt door onbeschermde casual seks,mag ze van geluk spreken,
en als ze geen drager van de infectie is, kan ze wel \’drager\’ zijn.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten