Liefde op het eerste gezicht


Geloof me, liefde is echt iets heel moois. Ik denk dat liefde echt iets is dat iedereen zou moeten ervaren. Ik kan me tenminste geen leven zonder liefde voorstellen. Ik ben echt een romantisch persoon en ik verwacht dat andere mensen van me houden. Ik ben echt een romantisch persoon en ik zou verwachten dat anderen ook van mij houden. Ik heb mijn vriend ontmoet op het verjaardagsfeestje van mijn broer. Om eerlijk te zijn, het had liefde op het eerste gezicht kunnen zijn. Helaas ben ik een van die mensen die niet gelooft in liefde op het eerste gezicht.

Toužím po rodině.

Desondanks was ik erg blij dat ik mijn vriendje had ontmoet. En ik was nog meer verrast en blij dat mijn toekomstige vriend mijn broer kende. Ze waren heel goed bevriend, maar ik had hem al heel lang niet gezien. En aangezien ze drie jaar lang klasgenoten waren geweest op de basisschool en mijn broer zei dat hij een fatsoenlijk persoon was, kon ik me een beetje opgelucht voelen. Trouwens, waarom zou ik mijn broer ook niet vertrouwen? Dus ik zou hem op de een of andere manier nooit vertrouwen. Ik twijfelde helemaal niet aan hem. Ik vertrouw bijna iedereen, dus er is geen reden voor mij om iemand meteen te wantrouwen, en misschien is dat wel de grote fout die ik dagelijks maak.

Jsem dost romantická.

Nogmaals, ik denk dat het ook een fout is om extreem te vertrouwen. Dit is precies mijn geval. Ook al ben ik verblind door liefde, ik blijf altijd met beide benen op de grond. Het is echter niet genoeg. Helaas ging het met mijn laatste vriend helemaal niet goed. Mijn vriendje bedroog me immers keer op keer. Zelfs mijn broer vroeg zich af wat er met zijn vriend was gebeurd. Maar zoals je weet, mensen veranderen en het maakt niet uit of het liefde is of niet. Heb jij je ware liefde ontmoet of wacht je nog steeds? Ik heb hem ontmoet, maar ik ben de afgelopen twee jaar vaak teleurgesteld. Ik geloof dat dat snel zal veranderen

.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten