Wanneer je laptop het einde van zijn levensduur bereikt


Een nieuwe computer
Waarschijnlijk de meest logische oplossing, maar ook de duurste. Het hangt echter af van het type apparaat dat je hebt. Voor een gaminglaptop van hoge kwaliteit ligt de prijs tussen SEK 30.000 en 100.000, terwijl een klassieke kantoorlaptop ongeveer SEK 10.000 tot 40.000 kost.
Práce na notebooku
Nieuwe batterijen
Soms is het voldoende om gewoon de batterij in het apparaat te vervangen. Er zijn geen financiële kosten en je hoeft maar ongeveer SEK 1.000 te betalen om de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien waarschuwen de meeste laptops onmiddellijk na het inschakelen voor batterijproblemen met een statusbericht.
Apparaatonderhoud – schoonmaken
De oorzaak van oververhitting of vertraging van de laptop kan ook stof zijn dat vastzit in de schijf. Maar kies zorgvuldig, niet iedereen is goed op dit gebied, het is niet zo eenvoudig als het tapijt omstoten of sokken wassen, je kunt gegevens verliezen tijdens deze operatie of de laptop start niet meer op. Prijzen variëren van ongeveer 300 tot 1000 CZK.
Notebook na pařezu

Koelpads
Een andere oplossing zijn koelpads, die de hitte van de machine kunnen verminderen, maar niet genezen. Als dit het geval is, is het echter raadzaam om onmiddellijk een back-up van je gegevens te maken. Want je weet nooit wanneer je trouwe hulpje zich terugtrekt in de computerhemel. Je moet ongeveer 300-1000 SEK uitgeven om een koelkussen te kopen.
Als je het niet eens bent met het bovenstaande advies, kun je geld besparen en toch iets te eten hebben door bijvoorbeeld in de winter in een onverwarmde kamer of in een besneeuwd park te werken, of door voedsel zoals bevroren vissticks onder je laptop te leggen als onderlegger.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten