Een soort feministische beschaving


De Europees-Amerikaanse beschaving is tegenwoordig erg in het voordeel van vrouwen. En vrouwen genieten er zeker van. Duizenden jaren lang hebben vrouwen de tweede viool moeten spelen, ongeacht hun intelligentie of talent. Natuurlijk, hoe zit het met mannen in dit opzicht? Zeker niet veel beter. Zij hebben het erg moeilijk omdat vrouwen steeds vaker aan de winnende hand zijn. Vrouwen zijn niet langer geïnteresseerd in machomannen, terwijl verwijfde mannen eigenlijk een lachertje zijn voor vrouwen. Wat moeten we doen? Hoe bestrijden we ze? Hoe moeten we met ze omgaan? Er zijn zoveel vragen, waar moeten we de antwoorden zoeken? Het is echt ingewikkeld.
dokreslené svaly
Ironisch genoeg werkt veel van de huidige technologie tegen de mens. De mens kan zijn kracht niet langer gebruiken om wilde beesten, de grillen van de natuur en agressieve buurvolken te overwinnen. Het is relatief eenvoudig om dit zonder de hulp van mensen te doen. In plaats van te jagen speelt de mens computerspelletjes. Hij wordt een denkbeeldige held, een ridder, een superman, die leeft in een virtuele wereld waar hij koning is.
Hoe kan hij dit doen? Ontdek je innerlijke man.

We zijn bloedserieus

Vind je de term \’innerlijke mens\’ een beetje belachelijk? Je hebt misschien wel eens de term \’ontdek je innerlijke vrouw\’ gezien, maar ontdek je innerlijke man? Wat bedoel je daarmee?
výraz obličeje
Het idee is voor iedereen anders. Het is een vergissing om je te gaan gedragen als een prehistorische man. Moderne vrouwen geven de voorkeur aan mannen met een zekere mate van verfijning op het gebied van hygiëne en schone kleren. Ze geven ook de voorkeur aan goede manieren en onbeschoftheid is helemaal niet acceptabel. Het is zeker verkeerd om mannelijkheid te benadrukken door onbeleefd te zijn. Misschien is er een terugkeer naar de oorsprong. Het eisen van lichamelijke arbeid en sport als vervanging daarvan verhardt de mannelijke identiteit meer dan je zou willen toegeven. Je kunt het doen zonder onbeleefd en onbeschoft te zijn. Probeer het maar. Stap voor stap. Kom ook voor jezelf op. Laat je nooit domineren door vrouwen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten