Wat bewonderen mannen aan ons vrouwen


Unieke persoonlijkheid

Het fundamentele moment waarop we ons tot iemand aangetrokken voelen, is zijn persoonlijkheid. We kunnen ons honderd keer laten overtuigen door verschillende meningen dat het altijd een kwestie van uiterlijk is, maar zelfs de meest oppervlakkige onder ons realiseert zich snel dat het model dat we een paar jaar geleden leuk vonden nu een oninteressante karikatuur is, en dat, bijvoorbeeld, een charmante glimlach en charisma zeker het koele, perfecte gezicht op de catwalk zullen overtreffen verliefd worden op een mollige vrouw die hen overtreft.
zakoukaná dívka

UiterlijkOnzorgvuldigheid – dit lelijke woord heeft te maken met hoe we onszelf accepteren. Het is vaak zo dat onze partner zich niet bewust is van zelfs de details die we lelijk vinden aan onszelf, of ze zelfs ziet als uitingen van schoonheid die hem zouden kunnen opwinden. Om ons lichaam te accepteren zoals het is en ons gelukkig te voelen, moeten we aan onszelf werken en ons realiseren dat wie we zijn en een paar fysieke gebreken er helemaal niet toe doen. Wat er altijd toe doet is hoe je je van binnen voelt, en iedereen, zelfs schijnbaar griezelige mannen, kunnen dit voelen.
brýle na špičce nosu

Leuke details

Vraag jezelf af wat hem op het eerste gezicht opviel aan jou en wat hij sexy vond. Je zult waarschijnlijk een aantal verrassende waarheden ontdekken die je nog niet wist. En je zult begrijpen dat ieders innerlijke wereld anders in elkaar zit, dat iedereen een ander systeem van prioriteiten heeft, dat het altijd afhangt van wat jij wilt ontdekken en wat je partner interessant vindt.
En opeens vinden ze je glimlach mooi, de ruimte tussen je tanden, de medeklinker T die uitgesproken is op je bovenste gehemelte, je sexy lange vingers, je schattige navel, je pony over je voorhoofd, je nette Mikado, je slanke of mollige figuur, je kleine of grote borsten, je geprononceerde voetbogen en sexy enkels, je lipvorm, je jukbeenderen, je kapsel Ik kan het weten. Of lachen, gevoel voor humor, gevoel voor orde, hygiënische gewoonten, punctualiteit, verantwoordelijkheid, tolerantie, het vermogen om anderen te helpen en het juiste inlevingsvermogen. Zorgen opzij zetten, communiceren met anderen en open met hen zijn.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten