MBPFW of bezoek het Circus


Czech Fashion Week wordt jaarlijks gehouden in onze honderd torens Praag aan het begin van de 9e maand. Dit is een mode-evenement dat alle modeliefhebbers noodzakelijkerwijs moeten hebben, vetgedrukt, en bij voorkeur de huidige trend, want anders zal er een grootvals pad zijn,dat zal leiden tot de afdaling van de sociale ladder. Maar het is echt zo \’ n speciale gebeurtenis, zoals billboards en tijdschriftadvertenties overal worden gerapporteerd. En wat moeten we dragen om te schitteren? In de volgende regel zullen we de donkere kant vanFashionweeknader bekijken.
ženy v backstage
modetrends
elke fashion week heeft de taak om de modetrends voor het volgende seizoen te presenteren. Het gebeurt elk jaar, en het heeft niets te maken met de locatie. Tijdens de fashion Week van dit jaar werden veel ontwerpers gepresenteerd die onderling vochten voor de bewondering van bezoekers. Dit geldt voor alle fashion weeks, dus ik blijf er niet bij. Maar Ik zal me op iets anders concentreren. Sommige van de collecties waren echt goed en ik zou het niet erg vinden om ze in mijn garderobe te hebben. Maar de rest leek me volkomen ondraaglijk voor gewone mensen. Ja, Iedereen heeft zijn eigen stijl. Ik heb dit aan niemand, maar voor wie zijn deze collecties bedoeld? Voor vrouwen die op kantoor lopen. Voor mensen die handmatig werken. Of het is alleen voor jongeren. Ik denk dat we de eerste twee opties volledig kunnen elimineren. Het is leuk voor ontwerpers die een laatste kans hebben om aan jongeren te denken, maar door dat te doen discrimineren ze indirectoudere mensen. Waaromoudere mensenzich niet netjes moeten kleden.

Prijs
Het draait allemaal om geld. Het is geen geheim dat jongeren het meeste uitgeven aan kleding. En daarom zijn ze in het vizier van de meeste ontwerpers. Maar hier rijst een andere vraag vanwege reflectie. Hoeveel gewone mensen kunnen zich zulke kleren veroorloven. Niet veel. Dus waarom zou je je verschuilen achter de goed gespeelde zin dat het allemaal mode is. Want wegen is dat echt niet.

bezoekers
mensen die naar Fashionweek gaan. Iedereen die gewoon wil flitsen. Ik ben erg verbaasd dat de organisatoren dapper geld willen voor de toegangsprijs. Het is niet goedkoop om zo \’ n evenement te organiseren. Maar aan de andere kant lijkt het juist dat die tickets meestal alleen door gewone mensen worden betaald, die ik hierboven al heb genoemd. Hoe durf ik het te zeggen. Gewoon. Ik heb veel vrienden diefreebiesontvingen of werden uitgenodigd om een aantalmerkente presenteren. Dus, als we het samenvatten, “beroemdheden” hebben het gratis, en noname mensen moeten goed betalen. Dat noem ik een eerlijke deal.
muž podávající ruku
voordelen.
als iemand me vroeg wat Fashion Week me bracht, zou ik een woord zeggen. niets.en inderdaad. Het bevestigde me net dat er iets mis is in onze samenleving. Geef aan de rijken en neem van de armen. Maar als je niet een van de miljardairs bent of je bent niet de dochter/zoon van een invloedrijke vader, treur dan niet. Fashion Week heeft het enige wat je voor je in petto hebt. Of beter gezegd zijn foto. Negentig procent van de bezoekers ziet eruit alsof ze uit de dierentuin zijn ontsnapt. En het zal je brengen. Je kunt blij zijn dat je niet zo hopeloos bent, en gewoon om de aandacht te trekken, zet niet dat een persoon niet eens met de mand zal gaan. Dat is het niet. Er is geen verplichte dresscode. Immers, als het zo \’ n VIP-evenement wordt, waarom heeft elke seconde een model uit het circus of E55.
.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten