De menopauze is gewoon een overgang naar de volgende faseHoe weet ik dat ik in de overgang ben?
Hoe weten vrouwen wanneer ze in de overgang zijn? Zweten, opvliegers, stemmingswisselingen en vooral het geleidelijk verdwijnen van de menstruatiecyclus. Slapeloosheid, borstpijn en frequente gynaecologische irritaties zijn geen uitzondering. Als je een aantal van deze symptomen ervaart, wees je er dan van bewust dat je misschien in de overgang bent.
zalévání čaje
Hoe kan ik de symptomen van de menopauze verlichten?
Een gezond dieet is essentieel
.
Het is duidelijk dat het belangrijkste voor alle vrouwen om te beginnen in deze periode is om hun dieet aan te passen. Zorg ervoor dat ze meer zuivelproducten, fruit, groenten, noten en peulvruchten eten. Opvliegers worden bijna altijd veroorzaakt door een verhoogd cholesterolgehalte, dus het is aan te raden om vet voedsel te beperken. Alleen al in dit stadium kan een goede levensstijl je enorm uit de problemen helpen.
Kruiden zijn een wonder der natuur
.
Al eeuwenlang weten vrouwen dat kruiden de beste oplossing zijn voor hun lichaamsproblemen. Probeer bijvoorbeeld saliethee, die het meest effectief is bij opvliegers. Druivenbalsem is ook goed tegen prikkelbaarheid en slapeloosheid. Canadese veenbessen zijn bijzonder lekker en werken goed bij problemen zoals urineverlies.
zeleninový špíz
Hardlopen is een geweldige remedie
, maar het is een serieuze training voor het lichaam van elke vrouw. Soms wordt er gewicht gewonnen en daarom is sport het beste hulpmiddel in de strijd. Hardlopen kan de stemming en slaap verbeteren, vooral mentaal. Misschien ben je moe en heb je geen zin om te gaan hardlopen, maar het belangrijkste is om door te gaan. Je zult al snel een verandering in jezelf voelen en je zult niet meer willen stoppen met hardlopen. Yoga is een andere optie om je geest tot rust te brengen en hormonale schommelingen te verminderen. De menopauze is niet het einde van alles. Je gewoon aanpassen aan een nieuwe routine en je levensstijl veranderen kan je helpen om je op je best te voelen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten