Wix als websiteprovider


Als je je geen zorgen maakt over de snelheid van het maken, zul je zien dat het tijdrovend kan zijn, omdat alle bewerkingen online moeten worden gedaan. De hele omgeving is echter intuïtief en je raakt snel vertrouwd met de verschillende panelen en het hele creatieve proces. Een doorslaggevend voordeel is dat alle menu\’s en teksten Engelse vertalingen hebben, zodat je nooit niet weet hoe je verder moet gaan. En als dat toch gebeurt, zijn er altijd gidsen en hulp beschikbaar.

Platba skrz monitor

Wix biedt veel geweldige functies in de gratis versie, maar tenzij je een premium account koopt voor duizenden dollars per jaar, zul je nog meer moeten betalen. Het grootste nadeel van de gratis versie is dat er advertenties verschijnen in de header van je website. Zelfs het adres van je website zelf is niet prettig, kijk zelf maar nazevwebu.wixsite.com/nazevwebu. Je zult zeker waarderen dat je met dit adres geen gat in de wereld slaat

Als je erover denkt om een website op te zetten, moet je eerst een domein kopen. Er zijn veel aanbieders op internet en je kunt voor een paar dollar een geweldig adres krijgen. Maar dan moet je toegang krijgen tot een premium account bij de provider (wix) en een webadres toevoegen. Als je eenmaal verbonden bent, wordt je gevraagd om extra informatie en instellingen in te vullen, inclusief maar niet beperkt tot SEO (zoekmachineoptimalisatie), wat belangrijk is om je site in zoekmachines te krijgen. Andere even waardevolle diensten zijn e-mailmarketing, klantenbeheer, chat en een inbox die een e-mailadres simuleert. En als u toepassingen wilt toevoegen, kunt u widgets en talloze andere functionaliteiten toevoegen. En dat alles in een comfortabele wizardomgeving. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over rommelig zoeken naar hulp, etc.
Tvorba web designu

Ik raad Wix ten zeerste aan, omdat je er heel eenvoudig professionele websites van hoge kwaliteit mee kunt maken. Helaas kost het tijd vanwege de snelheid van de aangeboden service.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten