Wat moet je nooit tweedehands kopen?


Er zijn nu veel kringloopwinkels. Maar maak je geen zorgen. Je kunt er nog steeds terecht.
Deze trend ontstond in het begin van de jaren 1990. Kleren die oorspronkelijk bedoeld waren voor liefdadigheidsdoeleinden in West-Europese landen vonden plotseling hun weg naar de regio, en zelfs versleten items werden te koop aangeboden.
svršky na ramínkách
En omdat er zoveel winkels zijn, kun je kiezen welke winkel betere spullen heeft dan andere. Als een van ons voor onze vrienden verschijnt met een designerjurk die de eerste eigenaar maar één keer heeft gedragen, stellen ze veel vragen over waar we die vandaan hebben. Dat is waar het moeilijk wordt. Op het moment dat we bepalen wanneer het volgende item komt, gaan we flink zoeken en scharrelen we wat rond. Zelfs als we een tijdje niets vinden, hopen we er het beste van. Maar voorzichtigheid is misschien geboden.
vlněné ponožky
Lingerie die er voor een liedje is, maar als ik het echt was, weet ik niet of de vorige mevrouw een of andere huidziekte heeft. Ik raak de slipjes niet eens aan, laat staan dat ik ze draag. Het is echt walgelijk! En het gaat om pyjama\’s met interessante prints.
Op zoek naar een rok? Dat is prima, maar kijk goed. Ook al zien ze er goed uit, ze kunnen gaan lekken. Dit geldt voor kanten exemplaren. Het lijfje is gevoerd zodat het niet doorschijnt, zodat je de gaten op het eerste gezicht niet ziet. Ja, zoiets heb ik ook gezien. Driehonderd yen is te veel voor een paar gaten en een half gescheurd taille-elastiek.
Als je een paar sokken met een nieuw patroon op het oog hebt, denk er dan niet over na om ze te kopen met het risico dat er schimmel op groeit. Zoals je weet is die ziekte moeilijk te genezen.
Ik heb mijn oog laten vallen op mooie laarzen. Normaal krijg je die hier niet. Je moet hier ook voorzichtig zijn. Het is algemeen bekend dat mensen hun eigen voorkeur en afkeer van schoenen hebben. Het is niet opzettelijk, maar ieders voeten zijn anders gevormd, en zelfs als ze dezelfde maat hebben, stappen ze anders, waardoor de schoenen oncomfortabel zijn als je loopt. Zelfs de zolen stappen een beetje anders. En ik denk ook aan de schimmel.
Ik zie niets verkeerds in het kopen van blouses, truien, rokken, jurken, zelfs broeken, omdat er waarschijnlijk niets in die kleren verborgen zit. Kleren worden gewassen voordat ze worden verkocht, maar ze moeten thuis nog steeds in de wasmachine.
šatičky na ramínkách
En de waarheid is, als je leuke dingen koopt en ze combineert met duurdere dingen, kun je een ster zijn. Soms is het de moeite waard om een winkel binnen te gaan en lekker rond te snuffelen. Elk ding kan je garderobe opvrolijken.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten