Schoonheid door meditatietechnieken


Geen enkele vrouw wil mooi zijn. En wat doen we eraan? [Je hoeft geen Brigitte Bardot of Salma Hayek te zijn! Lieve vrouwen, kijk naar jezelf in de spiegel. En vergeet woorden als \’ik zie er mooi uit\’! Waarom heb ik zo\’n grote neus, sproeten en een klein mondje? ……!” Vergeet woorden als. Je kunt alles achter de punt zetten.
meditace u jógy

Leg je hand op je borst. Klaag je de hele tijd of ben je ontevreden over jezelf? Vind een detail aan jezelf, zelfs een klein detail, dat je normaal niet opmerkt en zet het voor je neer! Heb je mooi dik haar, ook al heb je geen symmetrisch gezicht? Geef het dan de zorg die het verdient en laat het professioneel knippen en een felle zomerkleur geven! Of heb je mooi verzorgde nagels, kun je sympathiek naar anderen luisteren, heb je gevoel voor chique kleding die iets \’verbergt\’ en \’benadrukt\’, heb je dikke dijen maar omgekeerd een slank gezicht …… enzovoort. Ieder van ons heeft details die het waard zijn om te koesteren! Op deze manier kunnen we ons gevoel van eigenwaarde vergroten.

Aan zelfvertrouwen, als dat ontbreekt, kan gewerkt worden. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf elke ochtend in de spiegel bekijken en glimlachen. Het ontwikkelt je mooie ziel als vrouw. Als je er niet goed in bent, ontdek dan de voordelen van meditatietechnieken die je leren jezelf meer onder ogen te zien en van jezelf te houden zoals je bent. Meditatie kan je ontspannen, je energie geven en, het allerbelangrijkste, je ergens \’binnenin\’ jezelf gelukkig maken.

Als je de volgende dag in een staat van balans en gemoedsrust tegemoet kunt treden, zal dat van je gezicht af te lezen zijn.
meditující žena

Je hoeft er niet in te geloven, maar probeer het eens!

Leer mediteren en kalmeer je lichaam en geest. Geloven dat je iets goeds kunt doen versterkt je geest, verbetert je concentratie en maakt opgekropte emoties los. Bovendien kost het niets!

Het is maar een moment in de tijd, en op dit moment ben jij de meesteres ervan.

Als je dat wilt, natuurlijk.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten