Wat bewonderen mannen in vrouwen
Spontane uitstraling bruneta s čepicí.jpg.
Een evenwichtig karakter is een valkuil die veel relaties tegenkomen. Lichamelijke verschijning kan van alles zijn, maar het speelt geen erg belangrijke rol tussen twee mensen, tenzij het een oppervlakkig partnerschap is dat nooit standhoudt. De kwaliteiten van ieder van ons zijn innerlijk. Mannen zullen zeker een vrouw verwelkomen die niet frivool is, die praktisch is en die haar levensdoelen kan plannen op een manier die hen niet overbelast of juist afschrikt. Praktisch en strategisch moeten echter worden aangevuld met spontaniteit. Mannen waarderen de kwaliteiten van een vrouw die \’s middags haar rugzak kan pakken en de volgende dag een week op vakantie kan gaan, of zonder veel nadenken een fietstocht, romantische wandeling of diner bij kaarslicht met haar partner kan maken. Een vrouw die meteen met haar man kan afspreken om \’morgen de woonkamer te gaan schilderen\’ verhoogt absoluut zijn waarde.
bruneta s čepicí.jpg

Iedereen is origineel

.
Originaliteit siert elke persoonlijkheid, en je eigen weg gaan en geen passief schaap in de kudde zijn is voor veel zelfverzekerde mannen als een rood lint om een stier in de arena. Paradoxaal genoeg is dit ogenschijnlijk saai vrouwelijk gedrag. Deze vrouwen zijn over het algemeen bescheiden, ze kleden zich niet volgens de laatste mode, noch tooien ze zich met ongewone en flamboyante kapsels of tatoeages.
vánoční strom a žena.jpg

Moed tegenover kwetsbaarheid
.
Vrouwen zijn op het eerste gezicht niet zulke kwetsbare wezens. Hoewel mannen hun engelachtige kwetsbaarheid, liefheid, beminnelijkheid en kinderlijke eerlijkheid bewonderen, waarderen ze ook de moed die ontstaat als hun partners hun gevoelens volledig kunnen uiten. Er is veel moed voor nodig om je innerlijk bloot te geven, om elkaars emotionele ervaring op te zoeken.

Oprechtheid en eerlijkheid

.
Als je denkt dat intelligentie een essentieel element is van sexappeal, dan heb je het mis. Mannen waarderen de mentale component boven alles – eerlijkheid en integriteit. Vrouwen met een bovengemiddelde intelligentie zijn meestal berekenend en egoïstisch, maar zachtaardige, aardige en eerlijke vrouwen en meisjes zijn niet per se taalkundig begaafd, wetenschappelijk competent, eigenaar van een prestigieus bedrijf of gehaaid advocaat.
černovlasá žena.jpg

Schoonheid en zorg [25].
Het spreekt voor zich dat het spirituele element het fundament is van elke persoonlijkheid, maar het fysieke lichaam is een essentieel element. Voor jezelf zorgen betekent goed eten, sporten, ontspannen, aandacht besteden aan hygiëne en zorgen voor je uiterlijk – huid, haar, kleding en accessoiresals kleine juwelen die de schoonheid van een vrouw vergroten.


CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten