Voldoende slaap voor goede seks


Genoeg slaap krijgen moet je niet licht opvatten. Niet alleen om je overdag fit te houden, maar ook om te genieten van een goed seksleven met je partner.
In het begin van een relatie is er veel seksen naarmate de tijd vordert, vooral als je samenwoont, nemen deze momenten af. Desondanks kun je nog steeds volop van seks genieten. Bovenal is er de vraag of andere koppels het beter hebben dan wij en of wij daar verantwoordelijk voor zijn. Stereotypen manifesteren zich uiteindelijk op deze manier. Hoe vaak we seks zouden moeten hebben is een vraag die niemand precies kan beantwoorden. Het is gewoon een persoonlijke kwestie, en elke persoon houdt van andere dingen, en het tempo, de frequentie en de lengte van het voorspel zijn verschillend. Statistieken suggereren dat het ongeveer één keer per week is. Maar één ding is zeker: tederheid is nooit genoeg.
společná příprava těsta
Om goede seks te hebben
.
Voldoende slaap is essentieel om je lichaam en geest te ontspannen. Hoewel het misschien niet zo belangrijk lijkt, kan voldoende slaap het verlangen naar seks vergroten. Bij vrouwen kan het gebruik van voorbehoedsmiddelen ook het libido verlagen. Koude onderbenen zijn ook een probleem en vrouwen moeten sokken dragen in bed omdat dit angst kan veroorzaken. De meeste stellen geven de voorkeur aan een televisie in de slaapkamer, maar dit komt hun seksleven niet ten goede.
setkání s láskou
Seksueel voorspel mag ook niet verwaarloosd worden, omdat het hormoon oxytocine geactiveerd wordt tijdens het voorspel. Alleen al voorspel kan bestaan uit samen douchen. Wees niet bang om je partner te vertellen wat je lekker vindt en wees niet bang om nieuwe dingen te proberen. Hoe meer je elkaar aanraakt, hoe beter. Je kunt ook een seksuele sfeer creëren door massages te geven, aromatische oliën te gebruiken en de delen van je partner aan te raken die goed voelen. Elkaar aanraken met je handpalmen of elkaar bedekken met kusjes kan goed doen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten