Prestigieuze tentoonstellingenElk jaar vinden er over de hele wereld eindeloos veel beurzen, tentoonstellingen en demonstraties plaats, zowel voor het publiek als voor professionals. Liefhebbers van motortransport en alles wat daar direct en indirect mee te maken heeft, geven voorrang aan tentoonstellingen waar ze alles wat nieuw is op het gebied van transport en vrachtwagens kunnen zien .
čtyři nákladní automobily.jpg

.

De beurs vindt elk jaar plaats in een ander land, dit jaar van 9-11 november in Praag, in het hart van Europa. En het is een echte traktatie voor autoliefhebbers: onder de naam TRANSPORT EXPO 2018 (tentoonstellingsruimte in Praag Letnyany) kunnen ze voertuigen, bussen en alles wat met hun werking te maken heeft bekijken. Dealers en bedrijven die betrokken zijn bij de productie van voertuigen zullen bezoekers het laatste nieuws op dit gebied bieden. Er zullen niet alleen technisch bijna perfecte moderne voertuigen te zien zijn, maar ook voertuigen die al herinneringen hebben.
nákladní automobil v horách.jpg

Andere bedrijven die reserveonderdelen, banden, smeermiddelen en service-apparatuur produceren, zullen hun producten aan het publiek presenteren. Degenen die op dit gebied aan de slag willen, kunnen unieke kansen krijgen in de vorm van nieuwe en veelbelovende banen.

Naast het bekijken van nieuwe modellen, zal de hele beurs ook een aantal conferenties organiseren die gericht zijn op professionals in het veld en het grote publiek.

De beurs moet ook een beeld schetsen van de toekomstige richting van de auto-industrie en welke veranderingen en innovaties we in de toekomst kunnen verwachten, en hoe onze wegen er de komende jaren uit zullen zien.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten