Mannen moeten gewoon volwassen worden


Je zou kunnen zeggen dat er een ongeschreven regel is over de uitgestelde volwassenheid van mannen. Veel mannen geven toe dat ze meer tijd nodig hadden om echte mannen te worden.
čištění zubů

Soms net kleine kinderen

Mannen horen deze term vaak als ze vergeleken worden met kleine kinderen vanwege hun gedrag en uiterlijk in het openbaar en thuis. Alleen in de kleinste gevallen wordt hun vertoon van persoonlijkheid schattig genoeg gevonden om een vrouw op haar knieën te doen vallen.
veselý muži
De meeste vrouwen kiezen oudere mannen als partner, wat betekent dat ze alleen gedrag van deze mannen kunnen verwachten dat gebaseerd is op hun eigen volwassen en rationele houding.
Het is ook waar dat mannen, net als kinderen, tot een bepaalde leeftijd begeleiding nodig hebben om ze te temmen. In de puberteit zijn het de ouders; daarna wordt de denkbeeldige scepter meestal gezwaaid door de partner die de leiding heeft en aan het hoofd staat van de relatie.
neoholený muž

Wanneer wordt een man als volwassen beschouwd?
Over het algemeen wordt volwassenheid tussen de 35 en 40 jaar genoemd. Hoewel dit vrij laat lijkt, is dit bij benadering de grens waarop een man een volwassen individu wordt.
Dus hoe weten we wat een volwassen man is?Simpel gezegd gedraagt hij zich niet op een leeftijdsadequate manier, maar zoals verwacht. Hij benadert het leven op een verantwoordelijke manier, gebruikt al zijn ervaringen in zijn voordeel en, bovenal, gebruikt zijn wijsheid om te bewijzen dat hij een onmisbare man is die de mensen om hem heen, vooral vrouwen, het gevoel geeft dat het zonde zou zijn om hem niet onder hun paraplu te hebben. Hij laat het zielige en hedonistische leven dat hij nu leidt achter zich, bepaalt de weg die hij wil gaan en overdenkt de toekomst die hem wacht.
En met deze houding bereikt hij het stadium waarin hij niet langer een tiener is, maar een echte man die weet wat hij wil.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten