Grand Theft Auto: San Andreas


Waarschijnlijk heb je onlangs al gehoord over Grand Theft Auto V of Grand Theft Auto IV. Maar hoe zit het met de meest succesvolle titel van de franchise, Grand Theft Auto: San Andreas? Grand Theft Auto, kortweg GTA, heeft verschillende andere speltitels, maar Grand Theft Auto: San Andreas is de achtste in de serie en wordt beschouwd als een van de meest succesvolle tot nu toe. Het spel werd in 2004 uitgebracht voor de PlayStation 2. Een jaar later werd het spel uitgebracht voor Xbox en Microsoft Windows. Bijna tien jaar later werd de game ook uitgebracht voor Android, iOS en Windows Phone. Grand Theft Auto: San Andreas is een open-wereld actiegame bedacht door Rockstar Games. [Het hele verhaal speelt zich af in en rond fictieve steden (Los Santos, San Fierro en Las Venturas), die zijn gemodelleerd naar Amerikaanse steden (Los Angeles, San Francisco en Las Vegas).

In het spel zelf kruip je in de huid van Carl Johnson, een zwarte gangster die een paar jaar later terugkeert naar zijn geboortestad Los Santos en hoort dat zijn moeder is vermoord. Hij zoekt zijn overgebleven familie en vrienden op en probeert zijn oude bende weer op te bouwen. Aan zijn zijde staan zijn oudste broer, Sean Johnson, en zijn beste vriend, Lance Wilson. Een aantal obstakels staat hem in de weg. Dit zijn onder andere andere rivaliserende bendes en een corrupte politiemacht. In de game heb je de mogelijkheid om vele voertuigen te beheersen, te kiezen uit een grote verscheidenheid aan wapens en de dood van je moeder te wreken. Met de hulp van cheats heb je net zoveel plezier als vroeger. Multiplayer is ook beschikbaar. Er was geen officiële, maar het is nog steeds een goed alternatief voor SA:MP en MTA:SA.
dollar měna

Grand Theft Auto: San Andreas blijft een van de populairste games aller tijden. Tegenwoordig kunnen we alleen nog maar herinneringen ophalen door samen deze nostalgische titel te spelen!

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten