Milieuvriendelijk waspoeder


Maak je geen zorgen dat ze minder goed wassen dan conventionele wasmiddelen. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, dus je kunt kiezen uit dezelfde ontwerpen als die van grote chemische multinationals.

vyprané dětské prádlo

Wasgel

Gels zijn vloeibaar en we gebruiken een maatbeker om de hoeveelheid wasmiddel te kiezen die we nodig hebben en gieten het in de trechter van de wasmachine. De gel mengt zich met het water tijdens het wassen en werkt als een normaal wasmiddel in poedervorm. Natuurlijke wasgels worden vaak gemaakt van plantaardige ingrediënten of worden gewonnen uit de noten van wasbomen en verwerkt tot gels.

Wasnoten

Wasnoten komen oorspronkelijk uit de Himalaya en worden al eeuwenlang gebruikt voor het wassen van kleding. Ze worden verkocht in dozen samen met een stoffen zak met de noten, die in de trommel van de wasmachine wordt geplaatst samen met het wasgoed. Tijdens het wassen worden de noten zeepachtig en verwijderen ze vuil van het wasgoed met behulp van water.
sušení prádla na šňůře

Waspoeder

Zeepnoten zijn zo veelzijdig dat ze ook te vinden zijn in hun klassieke versie, waspoeder. Zeepnoten worden geplet en de saponinen werken om vuil uit de was te verwijderen.

De geur van natuurlijke wasmiddelen wordt geleverd door essentiële oliën die de was zachtjes geuren. Er is geen chemische geur, alleen een lichte geur van lavendel, sinaasappel of citroen. Als dat nog niet genoeg is, zijn er ook milieuvriendelijke wasmachineparfums die je gewoon in de wasverzachterautomaat giet.

Wasmiddelen die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten zijn een geweldige optie voor babywasjes en milieuvriendelijke noten, en kunnen ook gebruikt worden voor het wassen van babydoekluiers als je conventionele luiers verwisselt in plaats van wegwerpluiers. Het is meestal ook voor ongeveer 97% biologisch afbreekbaar, dus je kunt met een gerust geweten zeggen dat je de natuur niet vervuilt met je gewone was.

Een ander voordeel is dat biologische en natuurlijke drogisterijfabrikanten diervriendelijk zijn, omdat ze niet op dieren testen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten