Mannen hebben hun dagen


De grootste kunst in een relatie tussen een man en een vrouw zou zijn om wederzijds begrip en respect te behouden, niet alleen als het rustig is. Maar vooral wanneer problemen zich opstapelen en daarmee frustratie en woede gepaard gaan. Alleen dan zal hun positie als koppel duidelijk worden. Als je niet zeker weet of je deze crisis ongeschonden doorkomt, zijn hier wat tips over hoe je ermee om moet gaan. De grootste uitdaging voor een vrouw is om te begrijpen wanneer haar voorheen rustige partner woedend wordt. Ze reageert het meteen af op het hele gezin. Dit komt vaak door iets onbenulligs. Zoals het verliezen van een voetbalwedstrijd van haar favoriete team. Of een probleem met een collega op het werk. Woede komt vaak uit het niets. Vooral na het niet nakomen van een belangrijke afspraak met een man of het niet leveren van materialen die nodig zijn voor de bouw of verbouwing van het huis. En de vonken slaan over. De vrouwen krijgen vervolgens zes tips van een psycholoog om deze vervelende periode te boven te komen. En ze moeten ook niet bezwijken onder stressvolle situaties.

Hněv muže

Het belangrijkste voor een vreedzame, driftbuienvrije relatie is preventie. Als een partner de eerste tekenen van boosheid kan opvangen, kan ze voorkomen dat het erger wordt door op de juiste manier te reageren. Ervan uitgaande dat ze kalm blijft, kan ze zichzelf helpen door diep te ademen, zelfs als ze dat niet voelt. Verhef je stem niet en laat je niet meeslepen in destructief gedrag; hun stemmingen beïnvloeden elkaar en de hoop is dat het vuur geblust kan worden voordat het het dak bereikt. Mannen merken vaak dat ze in woede om hulp schreeuwen. Hier is het inlevingsvermogen van de partner nodig.

Spokojený muž

Vraag gewoon wat je kunt doen om hem beter te laten voelen. Stel hem dan gerust dat hij niet de enige is met het probleem, wat een stressvolle situatie doet ontbranden. De volgende stap in het creëren van emotionele veiligheid is het vermogen om aandachtig te luisteren en kritiek te vermijden. In de loop der jaren ontwikkelen zich bepaalde stereotypen in het samenleven van mannen en vrouwen. Daarom mag nooit vergeten worden dat open communicatie een uitweg biedt uit alle problemen. En als je medeleven toevoegt en je partner begrijpt wanneer dingen niet volgens plan gaan, win je. Jullie allebei.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten