de juiste


Al als klein meisje heeft elke vrouw haar eigen idee van hoe haar uitverkorene eruit zou moeten zien, welke haarkleur hij zou moeten hebben, ogen, figuur en wachten op wanneer ze eindelijk iemand Ontmoeten die op zijn minst een beetje dichter bij hun gedachten is.
dus, wat willen vrouwen en hoe moet hun man eruit zien? Natuurlijk moet het een man zijn op het eerste gezicht, en hij zal in staat zijn om voor zijn zachte helft te zorgen. Het werd gegeven door de natuur, ze waren gewoon de meesters van de schepping, ze wisten altijd hoe ze voedsel moesten verschaffen en hun gezin moesten beschermen, ze waren de bewakers van de veiligheid van de familiehaard en waren altijd klaar in geval van gevaar om het te beschermen.
dokonalý muž
tegenwoordig zijn de dingen een beetje anders en veranderen de idealen van de mens naarmate de tijden veranderen. Vrouwen van vandaag gaan niet meer alleen over uiterlijk zelf, maar ook over innerlijke waarden. Tegenwoordig hebben ze ook de taak om een gezin te onderhouden in termen van geld, maar vrouwen die een hoger salaris mee naar huis nemen dan hun tegenhangers zijn geen uitzondering. Het standaardmodel van een partner en gezin blijft echter nog steeds bestaan, en van mannen wordt verwacht dat ze het hoofd zijn van alle gezinnen, dat wil zeggen wat ze tientallen of honderden jaren geleden hebben gedaan.
volledige coëxistentie tussen 2 heteroseksuelen zonder een enkel misverstand en confrontatie is waarschijnlijk onmogelijk. Het is duidelijk dat beide elkaar begrijpen en op zijn minst vergelijkbare opvattingen hebben over de kwestie, maar de verschillen tussen de seksen, zowel fysiek als emotioneel, laten dit niet volledig toe. Mannen slagen er vaak niet in om de reacties van vrouwen te interpreteren op de manier die ze willen.
muž a žena

[18] [19] [20 Sluit de vorige relatie, trek een lijn onder je verleden en verberg, indien mogelijk, niets, het loont niet om een skelet in de kast te hebben. Ze moeten openlijk met hun nieuwe partner praten over alles wat er is gebeurd, zodat niets hun nieuwe relatie in de weg staat.
het is een bepaald charisma dat vrouwen aantrekt en gegarandeerd figuurlijk “knielend” spreekt, en last but not least, met geestig charisma
.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten