Je pc opschonen


Veel mensen bevinden zich in deze situatie en weten niet wat ze nu moeten doen. Je hoeft niet per se te begrijpen hoe je je computer moet opschonen, of het nu hardware of software is.

De eerste optie zou ongetwijfeld zijn om al het stof op te zuigen dat zich in de loop der jaren op de computer of laptop heeft opgehoopt, er zijn warmteputten en na verloop van tijd raakt het stof verstopt en voorkomt het dat de computer afkoelt, dit veroorzaakt vertraging.
Stolní počítač

Je moet echter ook de binnenkant van je computer onderhouden. In dit geval is het raadzaam om te betalen voor antivirusbescherming. Je kunt meestal een driejarige licentie kopen voor ongeveer $2000. Je kunt ook twee jaar antivirus kopen, ESET Antivirus is gemaakt door een Tsjechische ontwikkelaar en is erg goed ESET Antivirus is gemaakt door een Tsjechische ontwikkelaar en is een echte aanrader Als je een programma downloadt dat CCleaner heet, verwijdert het ongewenste bestanden en de snelheidsverhoging is echt merkbaar. Het kan ook programma\’s volledig verwijderen en fouten in het register van je computer herstellen.
Macbook na stole

De laatste optie om je computer te versnellen is om nieuwe onderdelen aan te schaffen. Programma\’s en toepassingen stellen steeds hogere eisen aan processors en RAM. De harde schijf van de computer (HDD) verwerkt alle eisen en is verantwoordelijk voor de algehele snelheid van het systeem en het lezen van bestanden van de computer. Een snellere optie is een solid state drive (SSD), die zes keer sneller is dan een harde schijf. Het hele systeem werkt soepeler en het duurt slechts een paar seconden om de computer aan te zetten. De prijzen zijn 500 CZK voor een basisschijf van 120 GB en 2000 CZK voor een schijf van 500 GB. Als je niet zeker weet of je oude laptop of computer nog een paar jaar mee kan, is het raadzaam om een expert te raadplegen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten