Virtual Beauty


Heb je je ooit willen laten inspireren door beroemdheden en persoonlijkheden die hun uiterlijk hebben veranderd? Je gaat online op zoek naar nieuwe soorten kapsels, make-up en brillen. Als je besluit om de moeite te nemen om een afspraak te vinden en te boeken met een professional die het probleem wil verfraaien, ontstaat de klassieke aarzeling als de dag van de verandering nadert. Heb ik er wel goed aan gedaan? Wat als het nieuwe kapsel niet bij me past, wat als het te lang duurt voordat mijn haar is uitgegroeid? Dit zijn typische vragen van mensen die aarzelen, die geen beslissing nemen, die geen moed hebben. Maar daarom hebben we moderne technologie om ons te helpen beslissingen te nemen.kosmetika
Virtuele make-up en stylisten zijn technologieën die sommige schoonheidsmerken hebben geperfectioneerd. Het enige wat je hoeft te doen is een app downloaden op je mobiele telefoon. Neem een selfie, de app scant je gezicht en vervolgens kun je zoveel met je uiterlijk spelen als je wilt. Je kunt een link op internet gebruiken of rechtstreeks naar de website van je favoriete beautymerk gaan. Sommige fysieke winkels bieden deze optie al direct aan.
Kies de producten, tinten en kapsels en blijf fine-tunen tot je tevreden bent. Zodra het beautyproces is voltooid, geeft het programma een overzicht van de gebruikte producten en het totaal uitgegeven bedrag. Niets is makkelijker dan je portemonnee controleren en de sprong te wagen en verder te gaan.
Het programma richt zich niet alleen op make-up en kapsels, maar stelt je ook in staat om kleuren nagellak, monturen voor brillen, enz. te kiezen.líčení očí
Dit virtuele gemak is een groot voordeel voor degenen die het niet prettig vinden om in het onbekende te stappen. En zelfs als je besluit om je toch niet om te kleden, is het geen slechte manier om jezelf en je vrienden te vermaken, want je kunt je veranderingen via sociale netwerken naar je vrienden sturen. Het is ook interessant om jezelf te zien met een Elvis- of Marilyn Monroe-kapsel, of met groen haar of paarse schaduw, en toe te geven dat je toch geen ster wordt, en vast te houden aan wat je al jaren gewend bent. Maar als je het niet probeert, zul je het nooit weten.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten