Hoe overleef je een onverwacht gebrek aan geldeuro centy


[31 als we ons inkomen een tijdje verliezen, hoe gaan we daar dan mee om? In dit artikel behandelen we kortetermijninkomen voor maximaal 3 maanden. Dit is een eenvoudigere optie, die nog erger is als de inkomenskloof lang is. Hoe om te gaan met kortetermijninkomen?
euro centy
1. Budgeteer je spaargeld
Voeg alle besparingen toe en budgeteer het geld voor een periode waarna u een tekort aan inkomsten zult hebben. Stel dat je weet hoeveel je een tekort aan inkomen zal hebben, en daarom zul je een gemakkelijke telling hebben. Verdeel het geld per periode in enveloppen zodat je voornamelijk huur en hypotheek, energie en andere noodzakelijke zaken betaalt. En wat je achterliet, en het budget voor voedsel en andere uitgaven. Het is belangrijk om te onthouden dat je gewoon heel bescheiden moet zijn en niet van de extra \’ s kunt genieten.
2. Verwijder Verbruiksgoederen
Je kunt besparen op voedsel, je kunt goedkoper voedsel eten, maar je kunt ook voorraden uit de vriezer en voorraadkast eten, en het grootste deel van het duurzame voedsel dat je thuis hebt, zal snel genoeg voor je zijn, maar uiteindelijk zul je lang genoeg zijn. Daarnaast hebben de meesten van ons veel vlees in de vriezer, dus dit kan ook werken.
3. leen niet van een ander bedrijf dan een bank
Als dit niet nodig is, probeer dan geen geld te lenen van een ander bedrijf dan de bank, maar om indien nodig bij de familie een aanvraag in te dienen. Het ergste wat er kan gebeuren is dat wanneer je in de schulden gaat en in een schuldenspiraal gaat, je meer schulden en inkomsten zult hebben.
budík u mincí
4. zoek een brigade.
Als je de kans hebt, zoek en focus je op deeltijdbanen buiten je vakgebied. Je hebt geld nodig en je kunt het een korte tijd vasthouden, zelfs bij de kassa van de supermarkt. Als je een goede parttime baan kunt vinden, zul je misschien in de toekomst nieuwe kansen vinden om extra geld te verdienen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten