Deuvels op de juiste manier verwijderen


Het van de muur verwijderen

Een kurkentrekker gebruiken:Een zakmeskurkentrekker is voldoende voor kleine gaten, maar voor grotere gaten moet een kurkentrekker worden gebruikt. Schroef de deuvel voorzichtig vast. Trek de plug en de kurkentrekker voorzichtig uit de muur. Op deze manier wordt het gat tot een minimum vergroot. Opmerking: Zorg ervoor dat de kurkentrekker niet te groot is voor de plug.
zelené dlaždice

Gebruik schroeven:moeten ongeveer even groot zijn als de deuvel (of iets groter dan de deuvel). Draai de schroef in de deuvel totdat deze 2 cm uit de muur steekt. Trek de schroef er dan voorzichtig uit met een tang (idealiter een tang met een platte punt). Op deze manier kan de deuvel uit de muur worden getrokken zonder het boorblad te vergroten.

Boren:Kies een boor die minimaal groter is dan de plug. Boor voorzichtig het gat en breek de deuvel in plastic korrels. Zuig het vervolgens op. Boren kan het gat in de muur vergroten, dus andere eerst genoemde methoden moeten worden geprobeerd.

Hoe pluggen uit tegels verwijderen

Deuvels uit tegels verwijderen is iets moeilijker. Dit komt doordat de tegels onder bepaalde omstandigheden kunnen breken. Probeer een van de volgende methoden:

.
Probeer het met een kurkentrekker of schroef. Wees echter heel voorzichtig. Als u de schroef er niet uit kunt trekken met een tang, pak dan een klein stukje hout. Gebruik het als steun en probeer de schroef uit de muur te trekken.
Gebruik alleen een boormachineals het niet anders kan. Als de boor door de voeg dringt, bedek deze dan met siliconen of iets dergelijks.
hmoždinky se šrouby

Gaten dichten: een eenvoudige procedure

 • Zodra de deuvel uit de muur is verwijderd, dicht je het gat. De plug kan op deze manier worden bepleisterd, zelfs als deze op de muur is achtergebleven. De tweede oplossing mag alleen in noodgevallen worden gebruikt.
  En zo wordt het gedaan.

  1. Snijd het uitstekende deel van de deuvel af met een cuttermes. Als de hele deuvel uit de muur is verwijderd, kan deze stap worden overgeslagen.
  2. Vul het gat met kit.
  3. Strijk de massa glad en laat drogen.
  4. Zodra de stopverf is uitgehard, schilder of behang je de muren.

  CATEGORIEËN:

  Tags:

  Reacties zijn gesloten