hoe goed scheren?


als je met een natte optie scheert, is het branden van de huid na deze ontharing hoogstwaarschijnlijk onvermijdelijk. Maar als het gaat om dagelijkse routines, is er iets mis. Al scheren zelf kan de oorzaak zijn van roodheid en branderig gevoel. Slechte technologie of een stomp scheermes kan de huid en nek irriteren en veranderen in een oneindig jeukende uitslag. Maar waarom gebeurt dit?
tijdens het scheren, wanneer het scheermes over het gezicht loopt en de baard met zijn mes verwijdert, exfolieert het ook de bovenste laag van de huid, in feite de beschermende laag. Zo kunnen de stoffen in het Scheerschuim en de scheergel doordringen in de onderste lagen van de huid, waardoor de huid rood en jeukend wordt. Gelukkig kan dit allemaal worden voorkomen. Volg bij het scheren een paar eenvoudige regels.
prostor u holiče
· voor het scherenhydrateer de huid, bijvoorbeeld met een natte warme handdoek. De poriën zullen opengaan, de baard zal zacht zijn en de scheerpijn zal minder zijn. Als je niet genoeg tijd hebt om voorzichtig te scheren met schuim of gel, is er ook olie beschikbaar. Deze maken een fijne film op het gezicht, waarna het lemmet gemakkelijk glijdt. Daarom, zelfs met het gebruik van wegwerp Scheerapparaten, verwondingen worden geminimaliseerd. Maar vergeet niet dat scherpte eerst komt. Zelfs het geringste botte mes dat de baard niet snijdt, zal je pijn doen.
*tijdens het scheren,is de basisregel om niet te scheren in strijd met de richting van baard of haargroei. Dit is de ernstigste en meest voorkomende oorzaak van een ontstoken huid. Natuurlijk zijn er ook plaatsen om dergelijke scheren tegen de richting te weerstaan. Zet echter geen overmatige druk op het scheermes, omdat het scheermes over de huid wrijft.
náhradní žiletky
· Na het scherenis het noodzakelijk om de geïrriteerde huid te kalmeren en grondig te wassen van cosmetica. Het kan geen kwaad haar zorg te geven. Producten met anti-inflammatoire melk of aloë vera huid over het algemeen goed verdragen. Kies altijd producten op basis van uw huidtype.
de ideale remedie is bijvoorbeeld cosmetica met goudsbloemen of panthenol. Als, ondanks deze zachte behandeling, je huid brandt, is het mogelijk om het af te koelen met koud water of wat ijs in een zak te doen en de huid door een Doekdoek te wrijven.
 

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten