Decoratieve borsten het hele jaar door? Waarom niet?


ben je het niet zat om elk jaar nieuwe potten en kisten bij te werken en te planten? Soms denk je niet eens na over wat je dit jaar moet planten, zodat je bloemen prachtig bloeien en niet hetzelfde zijn als vorig jaar. We overwegen welke soorten we moeten kiezen, zodat de zorg niet te veel vereist. Dit jaar vereenvoudigt uw werk en plant de doos het hele jaar door. Maak je geen zorgen, je hoeft niet het hele jaar door dezelfde planten te zien, maar houd rekening met de regel dat eenvoud schoonheid heeft.
Kies eerst een basisplant, d.w.z. een vaste plant die het hele jaar door (of langer) meegaat. Je kunt kiezen:
– kruiden
-decoratieve pretentieloze vaste planten
– Dwerg coniferen
truhlíky na parapetu
kies afhankelijk van de habitat waarin je de doos plaatst, tuinbouw denk er ook aan dat planten met snelle groei niet erg geschikt zijn, je kunt ze constant gebruiken. kan worden getransplanteerd. Na het selecteren van deze basisplanten, laat de kamer in de doos voor decoratie en andere planten. In het voorjaar kunt u seizoensgebonden bolvormige planten planten, zoals tulpen, narcissen.

wanneer ze bloeien, trek ze dan uit de klei en plaats andere bloemen of versieringen. Je kunt de plant versieren met centen of allerlei ornamenten. In de zomer kun je kleurrijke eenjarigen toevoegen, zoals lobel.  In de zomer kunt u Rijpe kolven of klaprozen toevoegen, die binnenkort weer een andere uitstraling zullen hebben. Voeg in de herfst heide of decoratieve pompoen toe. Voor Kerstmis, gebruik verschillende decoraties.

de keuze is aan jou, denk gewoon een beetje na over wat je in de doos wilt doen. Ga naar de natuur voor een wandeling en zie zelf wat je kunt gebruiken, of je nu een stok of een kegel gebruikt, je hebt altijd de originele beplanting. Als u liever kunstmatige decoratie, dan in de winkel is er een grote selectie van verschillende ornamenten.
trávník před domem
Het belangrijkste is om een basisplant te maken en de ornamenten te veranderen afhankelijk van het seizoen. U hoeft dus niet voortdurend bloemen te kopen en ze in één stuk te transplanteren.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten