De pc is het nuttigste platform


Op dit moment lijkt de console de leiding te hebben, althans bij gamers, maar in Europa lijkt dit slechts een tijdelijk voordeel te zijn. De spelconsoles hebben belangrijke voordelen. Als je wilt genieten van de nieuwste titels op een pc, moet je minstens 20-30 000 yen neertellen voor een pc.
Práce s notebookem
De laatste kost, afhankelijk van wat je wilt kopen en hoe groot hij is,
nog eens 30.000-15.000 yen. Het is echter waar dat je voor zo\’n PlayStation of X-Box ook een tv nodig hebt, die ook niet erg goedkoop is. Er wordt echter algemeen aangenomen dat het gemiddelde huishouden al een tv heeft en dat het niet langer nodig is om een tv samen met een spelconsole te kopen
Tradiční počítač
.
Tradiční počítač
Hoewel het mogelijk is om de nieuwste grote titels op een nieuwe spelconsole te spelen, zijn ze niet van dezelfde hoge kwaliteit als een goed gemaakte PC. In feite zal een aanzienlijke PC-upgrade zelfs de grafisch meest geavanceerde games soepel laten draaien zonder dat je naar de instellingen hoeft te gaan en de details hoeft te verminderen. Natuurlijk is de initiële investering groter, maar als je goed rondkijkt, wint de pc het over de hele linie op het gebied van kwaliteit. Ja, ze zijn duurder, vaak voor de prijs van één, maar in tegenstelling tot een gewone spelconsole die niets anders kan, is een pc veel handiger en kan hij voor veel meer doeleinden worden gebruikt.
Computers zijn, zoals we weten, ook heel goed voor werk.
Počítačové komponenty
Programmeurs kunnen hier hun voordeel mee doen, net als accountants, tekstschrijvers en grafisch ontwerpers. Bovendien hoeven ze voor veel van de programma\’s die ze voor hun werk gebruiken niet eens te betalen. Veel van deze programma\’s zijn helemaal gratis of beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Bovendien kun je zelfs films op je pc afspelen die je van het internet hebt gedownload of direct online hebt bekeken. Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten