Mannen en hun prioriteiten


Elke man heeft andere prioriteiten. Sommige mannen geven er prioriteit aan om al het werk van de dag af te krijgen en met een rustig hoofd thuis te komen, terwijl anderen er bijvoorbeeld prioriteit aan geven om hun vrouw te plezieren en niets te missen.

Elke man is anders en het is heel moeilijk om zulke mannen te veranderen als ze niet bij je passen.

Het ergste is dat je het gevoel hebt dat je je man kent, dat je weet wat hij wil en wat hij niet wil, en dan na een tijdje realiseer je je dat er dingen veranderd zijn, Je hebt dan ineens het gevoel dat je de man niet meer kent, je kent hem helemaal niet meer. Een persoon wiens manier van denken, positie, enz. op een dag plotseling is veranderd. Zulke dingen kunnen iedereen overkomen. Maar wat te doen in zulke situaties?

pěkná rodina

Helaas kunnen bepaalde dingen of gebeurtenissen iemand zo veranderen dat hij/zij nooit meer terug kan. Voorbeelden hiervan zijn een sterfgeval in de familie of een verandering van baan.

Toen jij en je partner begonnen uit te gaan, hielden jullie allebei van kinderen en wilden jullie in de toekomst veel kinderen, maar na een tijdje kwam je partner tot de ontdekking dat hij/zij niet meer met kinderen wilde omgaan. Het kan zijn dat hij/zij veranderd is en opeens geen kinderen meer wil. Dit gebeurt vaak.

Een verandering van man heeft een enorme impact op vrouwen. De wereld van een vrouw stort in een oogwenk in en ze moet veel dingen verwerken. De vraag is hoe de vrouw ermee omgaat en hoe lang.

leuke familie

Het pad begint zo ver uiteen te lopen dat we elkaar misschien nooit meer zullen zien en dat we gemakkelijk naar een catastrofe kunnen gaan.Helaas kunnen we aan veel dingen niets doen. We kunnen alleen maar accepteren dat het lot ingrijpt en dat het misschien voorbestemd is om dat te doen. Dit kan echter erg pijnlijk zijn en misschien helemaal niet gemakkelijk, vooral als het eenmaal gebeurd is.

.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten