Ziekten kunnen niet alleen worden behandeld, maar ook worden genezen op een barmhartige manier


Ziekten komen zonder waarschuwing en altijd op het slechtst mogelijke moment: ziekte. Of je nu griep hebt of verkouden bent, het is altijd een vervelende situatie om te moeten doorstaan (of je dat nu wilt of niet). De meeste mensen proberen het proces te versnellen door meteen naar de dokter te gaan en (misschien gewoontegetrouw) een recept te krijgen voor antibiotica of andere sterke medicijnen. Maar is dit in alle situaties nodig?
rozsypané léky.jpg

Waarom hebben antibiotica zo\’n sterk effect?

Antibiotica zijn ontegenzeggelijk een van de meest effectieve en krachtige medicijnen, al was het maar om het feit dat je je er na een paar dagen aanzienlijk beter door voelt. Er zit echter ook een kink in de kabel van deze magie die niet veel toevoegt aan de schoonheid van het lichaam. Er moet veel meer nadruk worden gelegd op de bijwerkingendan op de voordelen. Helaas creëren ze een afweer in het organisme tegen zichzelf, waardoor veelvuldig gebruik geen zin meer heeft. Met andere woorden, ze zijn een soort medicijn,
een \’non-drug\’


.
Homeopathische behandeling [23].
Weet je iets over homeopathische behandelingen? Nee. Homeopathische behandeling is meer dan alleen een behandeling toevoegen aan de hierboven genoemde antibiotica. Homeopathische behandeling is een alternatief voor chemisch geformuleerde geneesmiddelen en vervangt natuurlijke middelen . [25] Een homeopathische behandeling is misschien niet sneller, maar wel vriendelijker en [26] behulpzamer. [Het is zowel verkrijgbaar bij apotheken als bij genezers die zich met homeopathie bezighouden.

Zelfgemaakte siropen kunnen zorgen voor gemoedsrust

.
Natuurlijke kruiden die gebruikt kunnen worden om siropen te maken, helpen ook bij de genezing. Je kunt je eigen siropen maken, niet alleen voor hoest en verkoudheid, maar ook om je immuunsysteem te versterken.
Enkele kruiden die belangrijk zijn bij de behandeling van een ziekte zijn.
– [34] tijm [35] [36].
– [37] Sint-Janskruid [38] [39].
– 40] Basilicum [41] [42].
– 43] moederkruid [44] [45].
– 46] Munt [47] [48] [49] [50
Op internet kun je veel advies en tips vinden over hoe je siropen kunt maken, afhankelijk van de ziekte waaraan je lijdt. Je vindt er ook informatie van oma\’s die absolute professionals zijn in het behandelen van elke ziekte en alles weten. [Neem eerst hun advies aan en concentreer je op natuurlijke methoden voordat je naar chemische methoden grijpt.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten