Wanneer wordt zwembadwater kristalhelder?


De meeste mensen besluiten om in hun eigen zwembad te gaan zwemmen op het moment dat ze het om wat voor reden dan ook beu zijn om in openbare gelegenheden te zwemmen. Dergelijke impulsen kunnen variëren. Een slechte waterkwaliteit in openbare zwembaden kan verontreiniging betekenen. Een hoog chloorgehalte en een chemische geur kunnen ook een probleem zijn. Veel mensen stoppen met het gebruik van openbare baden als ze thuis gezondheidscomplicaties krijgen die langdurige behandeling vereisen, zoals eczeem, andere huiduitslag of ongemakkelijke wratten. Veel mensen willen ook niet voor langere tijd ergens heen of pendelen. En dat is precies waar een zwembad thuis voor kan zorgen.
kruh na hladině
Er moeten echter bepaalde dingen worden gedaan om ervoor te zorgen dat de waterkwaliteit in een huishoudelijk zwembad echt perfect is. Zoals je kunt lezen in een apart en vrij uitgebreid hoofdstuk over zwembadchemicaliën, mogen we de filtering van het zwembad niet vergeten. De meeste mensen hebben echter een veel groter zwembad in hun achtertuin.
plavec s brýlemi
Om de levensduur van je zwembadfiltersysteem te garanderen, moet je de juiste filtermedia kiezen voor je filtratie-eenheid en een pomp van goede kwaliteit met het juiste vermogen. Voldoende vermogen betekent zoveel vermogen dat het volledige watervolume in de tank binnen maximaal vijf uur door de filtratie-eenheid stroomt. Het is duidelijk dat hoe groter het watervolume in een huishoudelijk zwembad, hoe krachtiger de pomp moet zijn

nohy u bazénu
.
Het benodigde vermogen kan ook hoger zijn door zonneboilers, UV-waterzuiveraars, lange zwembadslangen, enz. Als je echter niet goed bekend bent met deze zaken, aarzel dan niet om advies te vragen aan de dealer van deze apparaten.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten