Testosteron bij mannen


Mannen zijn altijd al zo geweest, ze hadden veel testosteron. Weet je wat testosteron is? Het is het belangrijkste mannelijke hormoon en testosteron is het hormoon dat mannelijke hormonen aanmaakt. Het hormoon testosteron bepaalt ook wat voor man je wordt. Als je meer testosteron hebt, ben je assertiever en agressiever. Als je meer testosteron hebt, heb je meer lichaamsbeharing. Bijvoorbeeld borsthaar en rughaar. Misschien moet je lachen om wat ik nu schrijf. Maar geloof me. Ik heb veel boeken en onderzoeken gelezen van grote experts die zich hiermee bezighouden. Ze hebben onderzocht waarom mannen zijn zoals ze zijn. Ik denk dat hier een aantal heel goede boeken over zijn. [Ik was zelf heel blij toen ik dit boek las en ik ben heel blij dat mijn moeder het ook heeft gelezen. Natuurlijk hangt het van veel factoren af. Als iemand veel testosteron heeft, zou hij een vlieger zijn. Daar weet ik niets van. Ik wil bijvoorbeeld ook weten hoeveel testosteron mijn vriend heeft. Daar weet ik niets van. De enige voorbeelden die ik ken, zijn de voorbeelden waar experts het over hebben. En ik denk dat die waar zijn. Maar mannen zijn zodanig dat ik me geen leven zonder hen kan voorstellen.

I muž umí být citlivý.

Mannen hebben me veel geholpen in mijn leven. Ik herinner me bijvoorbeeld mijn eerste grote liefde. Ze was echt perfect en ik herinner me haar heel dierbaar. Maar hoe geweldig mannen ook zijn, het kunnen soms ook eikels zijn. Ik wil er niet over schrijven omdat mijn bloeddruk er altijd van omhoog gaat. Welke mannen heb jij bijvoorbeeld ontmoet? Ik heb heel veel pech gehad, denk ik. Het waren allemaal mannen die vreemdgingen of altijd in de kroeg zaten. Nu ben ik heel gelukkig omdat hij degene is die ik op dit moment kan vertrouwen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten