Computers en mensen


Ik denk niet dat iedereen nu een computer heeft. Ik moet bekennen dat we in totaal twee computers in huis hebben, de eerste wordt uitsluitend gebruikt voor werk en zo, en de tweede wordt door het hele gezin gebruikt. Ik heb een jonge zoon en hij speelt heel graag verschillende spelletjes op de computer. Dat kan op een tablet zijn of op een mobiele telefoon. Mijn zoon speelt altijd op zijn mobiele telefoon, waardoor het soms moeilijk voor hem is om laat naar bed te gaan.

Tablet je malý.

Mijn zoon speelt ook veel op de computer, maar elke keer als hij uit school komt en achter de computer gaat zitten, word ik helemaal zenuwachtig. Voordat mijn zoon allerlei spelletjes op de computer kan gaan spelen, moet hij eerst naar het toilet en zich wassen, daarna moet hij eten, drinken en zijn klusjes doen. Wat vind jij ervan dat jonge kinderen op computers en mobiele telefoons spelen? Ik begrijp dat sommige ouders er een hekel aan hebben, maar het is de realiteit. De tijden gaan verder en zelfs jonge kinderen zullen zich aan deze stijl willen aanpassen. En dit is precies waarom we je willen geruststellen: als jonge kinderen met computers en mobiele telefoons spelen, is dat geen ramp.

PC má každý.

Deze kinderen passen zich juist aan. Dus waarom zouden we jonge kinderen iets volstrekt logisch ontnemen? En een die met de tijd meegaat. Als een ouder bijvoorbeeld een kind wil verbieden om een auto te hebben, dan is dat omdat het vroeger niet bestond. Dus ik begrijp niet waarom sommige ouders computers, mobiele telefoons en tablets blijven verbieden. Kinderen kunnen tegenwoordig al Engels en andere vreemde talen leren op de computer, en ze kunnen ook leren tellen. Mijn zoon heeft bijvoorbeeld al op jonge leeftijd Engels geleerd dankzij computers. Mijn zoon heeft ook leren tellen en lezen dankzij de computer.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten