Kies goed met een geverifieerd bedrijf!


Consumentenleningen van banken, en dan vooral van banken, in deze tijd waarin de Tsjechische Nationale Bank gedwongen werd om de hypotheekmarkt te reguleren en besloot dat iedereen die een hypotheek wil, minstens 20% van de waarde van het onroerend goed moet hebben, Er is veel vraag naar niet-bancaire leningen in verschillende variaties, waaronder handige niet-bancaire hypotheken.
muž s dluhy.png
In Tsjechië groeit deze trend niet zo sterk als in andere landen, maar deze markt zit nu in de lift en niet-bancaire leningen worden inderdaad de populairste financieringsbron.
Natuurlijk zijn er, om het bot te zeggen, talloze bankbedrijven op de financiële markt, maar op dit moment zijn er ook honderden bedrijven die alleen niet-bancaire leningen aanbieden. Ondanks hun grote aantal bieden natuurlijk niet alle bedrijven alle soorten leningen aan. Ze concentreren zich eerder op bepaalde soorten leningen.
Als je geen andere opties hebt en hebt besloten om de markt voor niet-bancaire leningen te verkennen, zoek dan goed uit welke optie het beste bij jou past.
tablet, mobil a káva.jpg
Hieronder vind je enkele niet-banken die leningen van 300 000 kronen aanbieden.
– Elephant Orchestra Geisha Lening
.
– Tesco Financial Services Tesco Lening
.
– Cofidis Cofidis Lening
.
– Fine Money Finemoney Leningen
Dus wat moet je zoeken in een niet-bancaire lening?
– Jaarlijkse rente (het percentage van de hoofdsom dat in een jaar aan de kredietverstrekker wordt betaald) [29]
– JKP (percentage dat elk jaar aan de bank wordt betaald om de lening terug te betalen) [30].
– Terugbetalingstermijn (kortetermijnlening, langetermijnlening…) [31]
– Controle van het register (het is gemakkelijk om te controleren of een persoon een wanbetaler is of niet, bijvoorbeeld in het bankregister)
.
– Bewijs van inkomen [33].
Natuurlijk hangt alles van jou af. Als jij de mogelijkheid hebt om je inkomen te bewijzen en niet bang bent om het register voor niets te controleren, zal dit je zeker een voordeel geven wat betreft de leningvoorwaarden. Het risico is niet zo hoog dat je bijvoorbeeld een lagere rente kunt krijgen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten