Hoe houd je de liefde levend na al die jaren? Dat is gemakkelijk!


Ben je al vele jaren samen met je echtgenoot of partner en ben je bang dat de liefde uit de relatie zal verdwijnen? Je hoeft je geen zorgen te maken, want je hebt niets om je zorgen over te maken. Er is niets om bang voor te zijn. Zolang jullie relatie sterk is, zal jullie liefde standhouden. Hier zijn wat tips om je daarbij te helpen.
Het belangrijkste is om de ander te accepteren zoals hij is. Denk er niet aan om ze te veranderen. Je kunt ze niet veranderen. Als je partner geen romanticus is, dan zal hij dat ook nooit worden. Probeer ze niet te veranderen. Maar dit heeft een andere betekenis. Je neemt aan dat de persoon nog onvolwassen is. Als je geliefde van je houdt, zal hij of zij begrijpen dat het belangrijk voor je is en geen bezwaar hebben tegen een heerlijk diner bij kaarslicht en een bed vol bloemblaadjes dat op hem of haar wacht als hij of zij na een zware dag thuiskomt.
pár, prsty, společné tetování
Wees tolerant. Maar alleen tot op zekere hoogte. In een relatie moeten beide partijen duidelijk zijn over wat hen echt afschrikt. Deze dingen moeten vermeden worden en ze moeten nageleefd worden. We moeten echter niet in paniek raken of alles bekritiseren! Je moet het ook tolereren. Een man komt twee uur te laat thuis van een bijeenkomst met vrienden, of een vrouw geeft 1000 kronen meer uit aan schone kleren dan ze had beloofd? Geen probleem!
Lach. Er is niets mooiers dan je geliefde aan het lachen maken. En het is het allerbelangrijkste in een relatie. Het voelt altijd goed om iemand aan het lachen te maken. En dit is iets wat je moet doen, zelfs na al die jaren. Je weet toch wat voor hem werkt. Wees blij en lach. Samen, maar ook voor jezelf. Maar op een goede manier!
srdce z rukou
Luister. Wil je vriend of vriendin een bepaald kasteel zien? Bereid dat uitstapje zelf voor en kondig het hem of haar aan. Heeft hij of zij het over boeken, theater of iets anders? Geef hem of haar dat cadeau als dat mogelijk is. Maar alleen dat. Het is geen verjaardag of feestdag. Gewoon omdat je naar hem luistert en van hem houdt.
En het laatste? Eis of verwacht niet te veel. We zijn allemaal mensen en we zijn niet perfect. Relaties in films zijn gewoon dat – films. Ze zijn niet echt. Heb geen onrealistische verwachtingen en wees tevreden met de kleine dingen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten