is het een computer of een laptop?


een computer is een apparaat dat er eens heel anders uitzag dan het nu is. Bovendien verwarren veel mensen het concept van een computer en een laptop, maar sommige mensen zeggen een laptopcomputer, wat een verkeerde benaming is, en de computer is een beetje anders. Een computer is een houten frame waarin je een monitor of toetsenbord afzonderlijk moet aansluiten, afhankelijk van of je het nodig hebt of niet. De doos zelf wordt een computer genoemd, maar het werkt niet veel zonder een monitor, maar de monitor heeft wat je in de computer invoert en wat er gebeurt.Hij projecteert ons eigenlijk wat er op dit moment gebeurt, maar dankzij de monitor kun je een verscheidenheid aan taken zien, en je kunt de taken zien. Omdat je ook kunt typen, gebeurt er niets echt zonder een monitor.It het is erg belangrijk om de monitor op uw computer te gebruiken, omdat u kunt zien waar u moet klikken, enz.

notebook

Het maakt niet echt uit wat voor soort computer je hebt, je kunt een hele oude computer en een nieuwe mooie monitor hebben, maar het maakt niet echt uit. De meeste computers zijn krachtig voor een lange tijd, ze voeren functies uit, zelfs als ze oud zijn, en zijn slechts een beetje langzamer dan voorheen. aan de andere kant is het notitieboekje slechts een bord, dus alles wat in de doos verborgen was, zit in een kleine plate.It wordt vaak een desktopcomputer genoemd, omdat de laptop zo is ontworpen dat je hem mee kunt nemen en mee kunt nemen, zodat je het niet met een computer kunt doen, maar het onmogelijk was om buiten de tafel te werken. Door het feit dat alles in zo \’n kleine plaat moest passen, veranderden ook de kenmerken en werd de computer zo krachtig dat hij niet alles schilderde wat nodig was voor prestaties op zo\’ n kleine plaats.

notebook

natuurlijk zijn sommige laptops krachtig, de meeste zijn gaming laptops, maar ze zijn krachtiger dan klassieke laptops, en gewone gebruikers erkennen ook dat je anders geen betere games kunt spelen op een gewone laptop, dus je moet een computer of gaming laptop kopen, of games spelen. Je moet het spel opgeven en je eetlust laten ontsnappen.Helaas. Tegenwoordig zijn laptops meer verspreid, omdat ze overal mee naartoe kunnen worden genomen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten