Hoe ga je om met vrouwen?


Laat me je vertellen dat het ontzettend moeilijk is om raakvlakken te vinden met een vrouw. Om haar volledig te begrijpen, moet je zelf een vrouw worden. Natuurlijk kun je dit niet als je een man bent.

En als een man een man is, heeft hij vaak moeite om met het andere geslacht overweg te kunnen. Dit komt omdat zelfs als twee seksueel verschillende mensen dezelfde nationaliteit en hetzelfde staatsburgerschap hebben, ze geen gemeenschappelijke basis kunnen vinden. In feite zijn hun manieren van communiceren veel anders dan de Tsjechische en Slowaakse talen in Tsjecho-Slowakije, en ze kunnen elkaar niet begrijpen.
diskuse muže a ženy

Al met al is het voor een man niet zo moeilijk om onder de knie te krijgen wat hij tegen een vrouw moet zeggen en hoe hij op haar moet reageren om haar te behagen. Als je niet met haar wilt rotzooien, dan weet je dat je niet met haar moet rotzooien

.

1) Vulgaire taal gebruiken

.

2) Grappen maken over vrouwen

3) Een vrouw vernederen in het bijzijn van een andere vrouw

.

4) Gedraagt zich arrogant of verwaand, superieur

.

5) uit dat mannen superieur zijn aan vrouwen

.

6) Laat zien dat hij alles al weet over vrouwen en dat er niets aan hen is dat hem verrast

.

7) Je voordoen als iemand die je niet bent omdat je er toch wel achter komt

.

8) Alles behalve een heer zijn.

Integendeel, zo\’n man zou moeten weten dat het even duurt voordat een vrouw zich een weg naar de bodem van de pudding heeft gepraat, en zou daarom vol (misschien ronduit heilig) geduld moeten zijn.
černá bublina

Dit zouden de basisregels moeten zijn , tenzij mannen (bedoeld wordt mannen) ze proberen te verknoeien.

In de praktijk betekent dit voor de meeste mannen maar één ding. Doodzwijgen. Want ken jij een man die minutenlang, of zelfs urenlang, een gesprek kan voeren over het bovenstaande?

Meestal neemt zo\’n man de intentie om in de monoloog van deze vrouw mee te gaan, wat alles verpest, of verpest omdat hij stopt met luisteren. Of ze vallen gewoon in slaap.

Maar we moeten niet wanhopen! Het is moeilijk voor te stellen, maar communicatie tussen mannen en vrouwen kan geleerd worden. Natuurlijk is het geen kwestie van uren of dagen, maar het kan geleerd worden.

Mannen, dat wil zeggen, als ze al lang chom- out zijn. Want die weten al hoe ze vrouwenzinnen moeten zeggen. En ze weten dat de enige manier om zich te redden in gendercommunicatie is om de belangrijkste zinnen onder de knie te krijgen.

“Ja, schat, je hebt gelijk,” “Schat, je ziet er goed uit,” “Ga het kopen,” “Je weet dat ik van je hou.”

Als mannen deze leren, zullen ze beter communiceren met vrouwen. En misschien hoeven ze dan niet eens te luisteren naar wat hun geliefden zeggen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten