grote liefde


Ik denk dat liefde echt belangrijk is. Zonder liefde zullen mensen verdrietig zijn. Daarom denken mensen dat wanneer ze verliefd zijn en echt eerlijk en oprecht liefde ervaren, het natuurlijk altijd hun geest verheft. En het zal hen ook behagen. Ik weet nog dat ik zelf heel erg verliefd was op mijn ex-partner. Het was echt mooi, en ik vond dat kietelen in mijn maag altijd leuk, het heet een vlinder in mijn maag. Het is echt grote liefde. Maar helaas vonden we na 6 jaar een nieuwe vriendin, vooral omdat de partner een nieuwe vrouw vond. Ik was ook erg boos, dus ik weet niet hoe gekwetst en overstuur het was.

Nebo milujete jenom sami sebe?

Maar ik kan er niets aan doen, wat ik doe. Helaas had ik pech in de liefde als een man verliefd werd op iemand die heel anders was. Dit is hoe liefde echt ongelukkig is, maar liefde is soms ook echt pijnlijk. Naar mijn mening, als je echt begrijpt waar je van houdt en van wie je houdt, zul je geen fout maken. En zo verder. Natuurlijk houden mensen niet alleen van hun partner. Er is ook de liefde van de moeder en de liefde van het dier en de liefde van het gezin.

I zvířecího kamaráda můžete milovat.

Het betekent niet dat wanneer je liefde voelt, het alleen voor je geliefde of je geliefde moet zijn, liefde is echt overal, het is ook alomtegenwoordig, althans dat is wat de dichter altijd zegt. Maar ik denk dat liefde niet alleen geluk en vreugde is, maar ook liefde doet echt pijn. Zoals reeds vermeld, bijvoorbeeld, wanneer mensen verliefd zijn, en een persoon verlaat of verlaat een ander die nog verliefd is, is het altijd het ergste. Het doet hem echt veel pijn. Daarom is het het beste voor mensen om altijd voorzichtig te zijn met wie ze praten en met wie ze beginnen te daten. Of met wie ze begonnen te daten, zodat anderen er niet te ongelukkig over zouden zijn. 

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten