Dure computers


Ik ben zo gewend aan computers dat ik me heel slecht voel zonder computers. Maar sommige mensen zeggen ook dat ik computerverslaafd ben. Maar ik vind dat woord helemaal niet erg. Wat iemand ook zegt, dit is mijn leven. Als ik mijn vrije tijd op de computer wil doorbrengen, hoeft niemand zich daar natuurlijk iets van aan te trekken. Hoe zit het met jou? Breng jij ook al je vrije tijd door op de computer? Natuurlijk, toen ik nog geen kinderen had, bracht ik het grootste deel van mijn vrije tijd door met tennissen of voornamelijk op de computer. Nu ik kinderen heb, besteed ik natuurlijk de meeste vrije tijd aan hen en daarna aan de computer.

Bez počítače je mi smutno.

Ik zet mijn gezin altijd op de eerste plaats, maar tegelijkertijd kan ik ondeugden, ontspanning en hobby\’s niet toestaan. Dat is de computer. Ik heb een hele goede, dure computer en ik heb er geen spijt van. Mijn vrienden en familie zeggen dat ik iets voor mijn kinderen moet kopen of dat ik op vakantie moet gaan, maar ik vind van niet. Als dat mijn wens en hobby is, zie ik niet in waarom ik geen dure computer van hoge kwaliteit zou kunnen kopen. Mijn partner daarentegen houdt van skelters en hij heeft voor veel geld een oude retro skelter gekocht.

Ve volnu jsem hlavně na počítači.

Iedereen geeft hem complimenten en zegt dat het echt een geweldige investering is. Dus ik begrijp niet waarom iemand me zou uitschelden of verwijten dat ik een dure laptop heb gekocht. Dit is mijn bedrijf en ik heb computers en laptops voornamelijk voor mijn eigen gebruik en ik geniet ervan en het is een soort hobby. Ik heb ook online gewerkt en daar twee taalcursussen gevolgd. Dus ik begrijp niet waarom iemand mijn dure computer of laptop de schuld geeft. Ik geef ook niemand de schuld, iedereen moet kopen wat hij wil en als hij alle dingen doet die hij moet doen, zoals zijn plichten vervullen en voor zijn gezin zorgen, dan kan ieder van ons in zijn vrije tijd doen wat hij wil.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten