Liefde op het eerste gezicht-mythe of realiteit.een scène die iedereen die meerdere romantische films of TV-series genaamd liefde op het eerste gezicht heeft gezien, zeker zal kennen, is een interessant fenomeen. Het kan op vele manieren worden gedefinieerd, net zoals het kan worden verklaard door verschillende principes.
als je je in de eerste plaats richt op de vraag hoe realistisch deze ervaring is, of omgekeerd, moet je dieper ingaan en vragen stellen over de algemene aspecten van het probleem, in plaats van specifieke voorbeelden te volgen.
dus, wat zijn de mogelijkheden dat je op het eerste gezicht verliefd kunt worden in de wereld van vandaag en dat je eigenlijk kunt noemen waar je liefde voor voelt. Dit is een mythe of feitelijke ervaring die we kunnen herkennen.
nápis láska
mythes:
* Het is belangrijk om liefde niet te verwarren met louter smaak. Onze instinctieve kant is vaak erg verward en niet op zoek naar details. Misschien heb je iemand gezien, en plotseling ben je geïnteresseerd – zijn uiterlijk, gedrag, gezichtsuitdrukkingen, bewegingen en andere delen van zijn karakter van buitenaf. Dergelijke vooroordelen met anderen in ons kunnen een verscheidenheid aan positieve emoties coördineren, maar het omvat niet zo \’ n liefde. We houden van mensen die het tot op zekere hoogte weten. Het is onmogelijk om verliefd te worden door er alleen maar naar te kijken, en als ik “ja” wil zeggen, dan is deze toestand slechts een paar minuten (als we erg tolerant zijn, tientallen
* als we de mogelijkheid accepteren dat dit soort liefde bestaat, moeten we ons afvragen wat er gebeurt nadat dergelijke liefde is verstreken. Na een vluchtig en optimistisch portret van de persoon in kwestie, zullen we waarschijnlijk een zeer ruw paar hebben aan de onderkant van de dagelijkse realiteit. Liefde is blind, maar zelfs als we iemand zien die we niet kennen, zal het zo blind zijn.
zámky na klíček
realiteit:
*mannen en vrouwen voelen zich tot elkaar aangetrokken door verschillende situaties. Maar de biologische effecten van de natuur, die, bijvoorbeeld, veroorzakenu worden aangetrokken tot een bepaald type mens. Dit zijn de types die je op de een of andere manier” chemisch ruiken”, en die” geuren ” roepen het potentieel op voor toekomstige co-diffusie van je genen. Dit is te wijten aan evolutie, en in de meeste gevallen zijn we ons er niet van bewust. Daarom is er een goede kans dat iemand je letterlijk zal boeien, maar je weet niet waarom, maar je voelt na het moment van wederzijdse ontmoeting dat deze persoon je lot is en voorbestemd is om de rest van je leven met haar door te brengen. En het kan echt zijn. Ons lichaam loopt voor op onze geest.
.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten