onzichtbare huisgenoten


Het maakt niet uit hoeveel en hoe goed je schoonmaakt. Bedwantsen, mijten en andere soortgelijke wezens kunnen het gewoon niet weerstaan. Je kunt het proberen, maar je kunt ze niet weerstaan. Laat je niet afschrikken door hen, maar het is goed om ze te kennen. Wil je weten welke monsters er in jouw huis wonen?
žlutý roztoč

teken en Spins

teken zijn de basisorganismen die we allemaal thuis hebben. Het eet menselijke huid, haar, bacteriële en schimmel schubben. Meestal kun je ze vinden op matrassen, tapijten, knuffels, enz.. Je kunt ze niet volledig verwijderen, maar zonder tapijten en een grote hoeveelheid knuffels in het appartement, zal hun aantal vrij klein zijn. Ze zijn zelf niet gevaarlijk, maar hun uitwerpselen zijn gevaarlijk. Deze kunnen allergieën, eczeem, huiduitslag, astma en nog erger conjunctivitis veroorzaken.
pavouk na pavučině

dieren in de badkamer

Je kunt vissen niet alleen buiten ontmoeten, maar ook in het appartement. Ze zijn het meestin de badkamer en toiletomdat ze van vocht houden. Maar het is ook te vinden in de keuken, vooral op plaatsen waar meel en suiker worden opgeslagen. Deze twee voedingsmiddelen zijn zo leuk.

disposers voor meubels en kleding

je wilt absoluut geen bedwantsen. De enige betrouwbare manier om van ze af te komen is door alles weg te gooien wat ze hebben aangevallen. Bovendien zijn ze gevaarlijk voor de mens. Je zult ze overdag niet zien omdat ze op tapijten, banken of boeken slapen, maar je zult ze \’ s nachts dragen. Ze steken en kauwen graag. Bijten van de jeuk en krabben, of zelfs een onaangename infectie kan gemakkelijk in deze wonden komen.

de meest voorkomende bewoners van geprefabriceerde gebouwen

in Rusland wonen heel vaak in geprefabriceerde gebouwen. Waarom? Omdat het het hele jaar door warm is. Dit zijn ideale omstandigheden voor hun voortplanting. Net als vele anderen is het een nachtdier. Overdag verstoppen ze zich in spleten en spleten, en \’ s nachts zoeken ze iets te eten in het appartement. Hij houdt vanvuilnis, maar verachtpapierniet. je kunt bovenstaande wezens niet het huis uit laten, maar je kunt hun aantal op zijn minst verminderen door afval en tapijten te verminderen.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten