Mode en haar soortenGotiek en metaal
Zwart, grijs en vooral donker! Wat is het verschil tussen deze termen? Beide hebben te maken met donkere kleuren en ongewone accessoires, maar er zijn fundamentele verschillen.
Metallics zijn als motorrijders. We zien T-shirts, leren jassen, studs, hoge laarzen en gescheurde broeken van verschillende bands. Vrouwen verven hun ogen vaak zwart en hun lippen opvallend.
Gothic komt meer voor bij meisjes dan bij jongens. Op het eerste gezicht ziet de kleding er ouderwets uit, zoals die van de familie Addams. Lange jurken met donkere kragen, zwarte paraplu\’s of parasols en korsetten. Zwart wordt vaak gecombineerd met rood. Lange jassen en hoeden zijn te zien bij mannen.
holka ve svetru
Hipster
Een zeer populaire stijl vandaag de dag, het is een comfortabele intellectuele stijl die het schijnbaar niet uitmaakt wat je draagt. Hipsters zijn vaak erg kieskeurig over hun outfits en zijn niet bang om hun \’intellectuele\’ look te versieren met bijvoorbeeld een niet-bijziende bril. Als je een hipster wilt zijn, hoe moet je je dan kleden? Draag een grote verschoten trui die eruit ziet alsof hij al lang op zolder ligt. Of een groot verschoten overhemd. Spijkerbroeken zeker, en gaten in de knieën zijn gewoon een extraatje. Een muts op het hoofd is ook goed! Mannen laten vaak baarden groeien of laten hun haar lang groeien.
Tijdloze klassiekers
Je kunt zeker niet fout gaan met een zwarte jurk, parels, jasje, strik of stropdas. Zulke klassiekers zijn gewoon altijd trendy, het is gewoon goed om de kans te grijpen. Het is niet nodig om met parels om je nek naar de bioscoop te gaan.
tři dámy
Vintage stijl
Inderdaad, mode komt steeds weer terug. Stel je een klassiek theekransje voor en wat je daar zou dragen! Schattige, een beetje Lolita-achtige jurkjes met kraagjes, bloemen- of lieveheersbeestjesprint, plus kniehoge laarzen. Voor mannen maken bretels, een geklede broek en een strikje de look compleet. Alle kleding is erg goed gemaakt.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten