het vinden van een partner is alchemie


er zijn vele vormen van liefde. Liefde met hart en ogen. Om een volwaardige relatie te krijgen, moet een persoon ons aantrekken, zoals wij, en natuurlijk begrijpen we elkaar. Bij het zoeken naar een partner geven we de voorkeur aan degenen die we leuk vinden boven degenen die ons Blauw maken vanuit de lucht. Maar is het juist?

pár romantika

We hebben allemaal iemand om ons heen die moeite heeft om een partner te vinden. Het is onmogelijk om te zeggen of een vrouw of een man meer kans heeft om aan dit probleem te lijden. Geen van beide geslachten is verantwoordelijk. We leggen te veel nadruk op fysiek. Er is een gezegde dat koffie niet met blauwe ogen wordt gemaakt, maar met zachte handen. het clichéis dat het belangrijkste onzichtbaar is. Fysieke aantrekkingskracht is ongetwijfeld heel belangrijk, maar het begrip en de harmonie van de ziel moeten op de eerste plaats komen. Waarom?

Het is simpel. Op hoge leeftijd, ziekte en falen zal een goede ziel voor je zorgen en geen spieren werken. Natuurlijk zijn de afgebeelde personages niet uitgesloten van de schoonheid van de ziel, maar het gebeurt dat op de een of andere manier mooie mensen gebreken in de ziel hebben. Maar het is belangrijk om vroeg te accepteren dat niemand perfect is en dat we allemaal onze eigen tekortkomingen hebben. Hieruit is het noodzakelijk om de zoektocht naar partners te ontwikkelen. Niemand kan alles hebben. Het is ook belangrijk om iets te bieden.

als iemand niet tot 5 kan tellen, overgewicht en Dom is, verwachten ze bijna een aardig persoon te vinden met het uiterlijk van een Olympische god, niemand heeft een perfect uiterlijk en karakter. Daarom is het ook noodzakelijk om compromissen te sluiten bij het zoeken naar een partner. Zoek niet naar perfectie, ongeacht je gebreken en kwaliteiten. Het bestaat niet. in plaats van:

pár v noci

zie ook. De kunst van het luisteren is erg belangrijk en wordt erg verwaarloosd. Dit zal zeker indruk maken op uw potentiële partner.

er zijn geen krampen.ben je lang alleen geweest? Het is niet eeuwig. Maar vlei jezelf niet en probeer tegen elke prijs te behagen.

vergelijk niet. Is de man die je leuk vindt niet zo groot als je ex? Of is hij een klein kind? Vergelijk ze niet tegen elke prijs. Iedereen is anders. En wie weet, misschien heb je de beste man voor je.

het vinden van een partner die bij ons past in alles is gewoon een verloren strijd.We moeten iemand vinden die op zijn minst een deel heeft van wat we zoeken. Het is natuurlijk dat men zegt dat hij, die macht wil, niets heeft. Bepaal wat voor jou het belangrijkst is en laat de rest los.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten