Haar als een prinses


Te vaak gebruik maken van föhns, strijkijzers en krultangen kan na verloop van tijd een negatief effect hebben op je haar. Het haar wordt droog, beschadigd en verliest zijn glans. Het gebruik van deze apparaten moet tot een minimum worden beperkt.
Gebruik een voedende olie (zelfs olijfolie van eerste persing) op de punten van je haar – twee keer per dag en voor het föhnen, strijken of krullen.
husté vlasy
Dure shampoos zijn niet altijd van hoge kwaliteit. Het is beter om te kiezen voor een natuurlijke shampoo zonder chemische ingrediënten of siliconen. Je kunt ook geld besparen.
Verwen je haar af en toe met een haarmasker. Er zijn verschillende maskers en wraps verkrijgbaar in drogisterijen; je kunt avocadomaskers, honingmaskers, eimaskers, yoghurtmaskers, etc. maken. Je kunt veel recepten vinden op internet. Kokosolie verricht het grootste wonder. Het kan volledig beschadigd haar redden, bijvoorbeeld tijdens het bleken. Het doet ook wonderen bij huiduitslag en nagels.
De uiteinden van het haar moeten regelmatig getrimd worden. Zelfs als je een lange manen laat groeien, als je er niet elke maand minstens een paar millimeter afknipt, zal het haar beginnen af te breken.
růžové vlasy
Supplement vitaminen. Je kunt bij de apotheek complete vitaminesupplementen kopen voor haargroei en glans, maar zorg ervoor dat je voedingsmiddelen eet die rijk zijn aan zink en magnesium. Als je haar in grote hoeveelheden begint uit te vallen, vraag dan je huisarts om een bloedtest. Het kan een ernstigere ziekte zijn.
Haarlakken, gels en mousses – zijn letterlijk moordenaars van mooi haar. Beperk het gebruik van deze producten tot strikt noodzakelijke taken, zoals het creëren van een mooi kapsel voor het schoolbal.
Als je haarverf moet gebruiken, kies dan een kleur van een schoonheidssalon die rijk is aan vitaminen. Kleurverbanden zijn nog beter. Ze zijn niet zo zwaar als kleur.
Was het haar met een goede shampoo en laat het op natuurlijke wijze drogen. Meng er voedende oliën doorheen, kam door het haar en versier het haar tot slot met een mooie clip of elastiek .

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten