geschikte souvenirsop vakantie, vooral in het buitenland, is er een gevoel dat je iedereen moet kopen die dicht bij je staat – familie, vrienden, collega \’ s, etc.At tenminste een klein beetje dat het bezochte land kenmerkt. En je bent zelf ook te popelen voor een soort van herinnering voor uw verblijf. Maar vaak weet een persoon niet wat hij moet kopen en meenemen als souvenir.

winkelen in het buitenland is absoluut prima, je hebt altijd wat contant geld bij je en de betaalkaart kan nu bijna overal worden gebruikt.
alkoholický nápoj

verschillende landen, verschillende moraal, verschillende manieren van denken, verschillende gebruiken. Vermijd onnodige aankopen en ga niet weg tot het einde. Als u geïnteresseerd bent in iets typisch aan het begin van uw verblijf, stel dan niet uit dat u genoeg tijd hebt en de laatste dagen rijk genoeg zullen zijn.

In veel landen is het ideaal om een andere lokale drank dan alcohol te kopen, maar het is meestal een lokale wijn, sterke drank of sterke drank. Voor degenen die willen nippen, zul je ze weer blij maken met wat delicatesse, in Portugal worden ze bijvoorbeeld gemaakt van pijnboompitten, uitstekend
.
olivový olej

De meest voorkomende bestemming bezocht door Tsjechen is ongetwijfeld Kroatië. Als je daar naartoe gaat, zul je het zeker niet overdrijven door hier gemaakte kaas te kopen. Hetzelfde kan in Nederland gezegd worden, maar vergeet ook echte Nederlandse cacao niet.

Er is geen Grieks eiland waar geen olijven groeien. Een populair souvenir dat een toerist niet naar zijn huis gaat, is geen glas, maar ook olijfolie, die speciaal voor transportdoeleinden in blikjes van verschillende grootte is verpakt. En niemand nam het mee naar huis, proefde tenminste een klein flesje ouzo, alsof hij niet eens naar Griekenland was gegaan.

onze naaste buur, de Zwitser, staat bekend om zijn unieke fluweelzachte smaak en, natuurlijk, heerlijke chocolade met een klok. Zuivelproducten die in dit land worden geproduceerd, zijn op zijn minst de moeite waard om te proeven.

.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten