Film Lente 2020


Dit jaar wordt een van de beste jaren op het gebied van filmnieuws. Hier is onze lijst met de beste films die het waard zijn om naar de bioscoop te gaan.
Wild Speed 9
Het langverwachte vervolg is vanaf 21 mei 2020 in de bioscoop te zien. De producenten van de film hebben alle details achtergehouden. Zal de film echt iemand verrassen? En zal Vin Diesel iemand verrassen?
In the Net
De documentaire “In the Net” van Vít Klusák en Bára Chalupová draait al in de bioscoop. De documentaire bespreekt de gevaren van het internet voor kinderen. Kijk zelf maar.kino sál
New Mutants
2 april is een must-see voor X-Men fans. Kijk uit naar horrorscènes met meer nieuwe mutanten dan je weet wat je ermee aan moet in deze film. De combinatie van fantasie, comics en horror is nog nooit eerder gedaan, dus deze film wordt naar verwachting een knaller.
Black Widow
In de volgende stripboekverfilming, die op 30 april uitkomt, is een van Abangers favorieten te zien, die nog geen eigen film heeft, maar dat nu wel krijgt. In deze film zien we hoe de hoofdpersoon in het reine komt met haar eigen verleden.
\’Quiet Place 2\’
Fans van deze thriller komen op 19 maart aan hun trekken als het vervolg uitkomt. Welke gevaren staan de hoofdpersonen nog meer te wachten? En waarom worden ze gedwongen hun huis te verlaten? Kom erachter in de bioscoop.
No Time to Die
De laatste Bondfilm in de reeks komt op 8 april uit. We zullen getuige zijn van een episch einde, maar natuurlijk met alle pit die onmisbaar is in een Bondfilm.ruka svírá klapku
The Invisible
De film komt uit op 5 maart en wordt geclassificeerd als een horrorfilm. Deze horrorfilm gaat over stalken, getuige zijn van paranoia en vervuld zijn van onbeantwoorde vragen. Hoe meer je naar antwoorden zoekt, hoe meer vaart de film krijgt. Mis deze film niet als je ervan houdt om bang te zijn of als je van horrorfilms houdt.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten