Astrologie en financiën


Astrologie is een universele wetenschap en kan ons helpen antwoorden te vinden op vragen op veel gebieden in het leven. Zo kan het ook vragen beantwoorden over onze financiën.  

ukázka predikčního horoskopu


Om te beginnen moet je een persoonlijke horoscoop maken. Om je horoscoop zo compleet mogelijk te maken, moet je uitzoeken waar en wanneer je precies geboren bent. Het is duidelijk dat niet iedereen precies weet wanneer en hoe laat je geboren bent, maar het is op zijn minst genoeg om het tijdsbereik te kennen waarbij je astroloog je je exacte geboortetijd tot op de minuut kan geven. Als je eenmaal je geboortetijd weet, kun je verder gaan met het berekenen van je horoscoop. Verschillende astrologische programma\’s, variërend van gratis tot betaalde professionele programma\’s, kunnen hierbij helpen. Voer de gegevens in die in de vorige paragrafen zijn beschreven en het programma zal de horoscoopmandala berekenen en afdrukken. Voor de leek die niets van astrologie weet, is de horoscoopmandala onbegrijpelijk. In zo\’n geval is het raadzaam om naar een ervaren astroloog te gaan die de verstrengeling van lijnen, de planeettekens van de dierenriem en huisnummers kan uitleggen. En dit is het punt waarop je vragen kunt gaan stellen en uitleg kunt gaan zoeken bij de horoscoopmandala. Op het gebied van financiën kun je verbanden vinden met de tekens Maagd (werk) en Schorpioen (macht), of Steenbok (werk). Je moet geïnteresseerd zijn in de inheemse planeten van deze tekens. Voor Maagd is dat Mercurius, voor Steenbok is dat Saturnus en voor Schorpioen is dat Pluto (in de traditionele astrologie wordt Pluto altijd als planeet behandeld). In de horoscoopmandala worden de planeten verbonden door lijnen die aspecten worden genoemd. Ondersteunende aspecten zijn trigonen en uitdagende aspecten zijn kwadraten of tegenstellingen. Omwille van de eenvoud staat elke planeet in een specifiek teken. Volgens de algemene kenmerken van het teken kunnen planeten verzwakt of versterkt worden. ukázka nativního horoskopu

Na het maken van een horoscoopmandala (die ook een inheemse horoscoop kan worden genoemd), kan de huidige horoscoop worden gemaakt om een transithoroscoop te verkrijgen. Het combineren van deze horoscopen levert een \'voorspellende horoscoop\' op, waaruit je bijvoorbeeld kunt afleiden of de tijd rijp is om zaken te doen of om geld te investeren in een project. Het kan je vertellen wanneer het een goed moment is om rijk te worden of, omgekeerd, wanneer je op je hoede moet zijn voor investeringen en de mensen die ze vertegenwoordigen. Astrologie kan de sleutel zijn tot een gelukkiger leven.

CATEGORIEËN:

Tags:

Reacties zijn gesloten