Waar moet je op letten bij wimperserum bestellen?

Iedereen wil wel van die mooie, lange en zwarte wimpers. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd, maar niet getreurd! Er zijn namelijk allerlei manieren om je wimpers een handje te helpen. Dit doe je met mascara of nepwimpers, maar er is ook wimperserum. Zo’n serum zorgt er voor dat jouw wimpers mooi doorgroeien, minder snel uitvallen en er beter uitzien. Er zijn echter allerlei verschillende soorten wimperserums. We vertellen je in deze blog daarom precies waar je op moet letten wanneer je kiest voor wimperserum bestellen.

Kies er eentje zonder bimatoprost

Wimperserum werd uitgevonden toen het middel bimatoprost er voor bleek te zorgen dat wimpers flink groeiden. Echter is bimatoprost geen cosmeticamiddel maar juist een geneesmiddel. Dit betekent dat het voor specifieke doeleinden is goedgekeurd, maar niet voor de cosmeticawet. Er werden allerlei wimperserums ontwikkeld met bimatoprost, maar na onderzoek bleek dat deze er voor konden zorgen dat de ogen van de gebruiker soms permanent een andere kleur kregen. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling! Zorg dus dat je er zeker van bent dat er geen bimatoprost in jouw beoogde wimperserum zit voordat je kiest voor wimperserum bestellen.

Prijsverschil

De prijzen bij wimperserum bestellen lopen heel erg uiteen. Sommigen kosten maar tien euro terwijl anderen tientallen euro’s kosten. Het verschil zit dan vaak in het merk dat het serum heeft geproduceerd en de bijkomende voordelen die sommige serums hebben. Toch doen deze serums in de basis hetzelfde, dus geef er niet te veel geld aan uit.

Verschillende eigenschappen

Sommige serums werken net anders dan anderen. Controleer de inhoud en de werking voordat je besluit wimperserum te bestellen. Zo weet je dat je geen vervelende middeltjes bij je ogen in de buurt krijgt en dat het serum gaat doen wat je wil dat het doet. We wensen je prachtige wimpers toe, succes!