Schoner dan schoon met J-S Bedrijfsdiensten

Een frisse en verzorgde werkomgeving zonder zelf de werkhandschoenen aan te trekken? Dan ben je bij J-S Bedrijfsdiensten aan het juiste adres. Met een kleine 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, besteed je met een gerust hart een keur aan werkzaamheden uit aan dit bedrijf. Opererend vanuit Eindhoven levert dit schoonmaakbedrijf een betrouwbare, snelle en hoogstaande service aan opdrachtgevers in de regio Eindhoven. Maar ook voor klussen elders in Brabant kun je bij J-S Bedrijfsdiensten terecht.

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om algemeen schoonmaak onderhoud of specialistische klussen zoals het reinigen van tapijt of het verwijderen van graffiti teksten, J-S Bedrijfsdiensten ontzorgt je als opdrachtgever. Daarnaast is dit bedrijf inzetbaar voor bijvoorbeeld gevelreiniging, kantine diensten, het onderhoud van vloeren en het wassen van glazen, impregneren, tuinonderhoud, schilderwerken en gebouwbeheer. Daarbij kun je ook voor advies op een van deze gebieden bij dit bedrijf terecht.

Kundige handen

Met vakbekwaam personeel dat met plezier de handen uit de mouwen steekt, levert J-S Bedrijfsdiensten al lange tijd goed werk in de schoonmaakbranche in het zuiden van het land. Naast het werken met gemotiveerde en ervaren werknemers, voert dit schoonmaakbedrijf regelmatig controles uit om de kwaliteit van de geleverde diensten hoog te houden. Voor opdrachtgevers is er een vast aanspreekpunt. Daarbij streeft J-S Bedrijfsdiensten door de lijnen kort en persoonlijk te houden naar een efficiënte en prettige werkrelatie.

Altijd inzetbaar

Een schoonmaak probleem op korte termijn? Geen zorgen, want met een 24-uurs calamiteitenservice is J-S Bedrijfsdiensten continu inzetbaar. Dit geldt zeven dagen per week en alle uren van de per dag. Op deze manier kan elke schoonmaak situatie snel worden opgepakt en opgelost. Daarbij belooft J-S Bedrijfsdiensten naast een snelle service ook een hoogstaande dienstverlening onder het motto ‘gewoon schoon is niet schoon genoeg’.