Een kantoorvloer op maat laten maken

Een kantoorvloer op maat is vaak iets duurder dan een reguliere kantoorvloer, maar wel een flink stuk mooier! Wanneer u kiest voor een kantoorvloer op maat in plaats van een standaard optie, kunt u alles helemaal naar wens bepalen. Dit maakt dan ook dat er in steeds meer kantoren wordt gekozen voor een kantoorvloer op maat. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden hebben we enkelen daarvan hieronder voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u zich gemakkelijk oriƫnteren op de mogelijkheden die beschikbaar zijn.

Gietvloer

Een gietvloer is perfect voor een kantoorvloer op maat. De kleur kan namelijk naar wens worden gemengd totdat deze perfect is. Daarnaast is het mogelijk om met bijvoorbeeld witte op grijze kleuren te spelen en zo allerlei mooie vormen aan te brengen in de vloer. Het resultaat is een unieke vloer die u nergens anders tegen zult komen.

Tapijtvloer

Wanneer u kiest voor een tapijt voor uw kantoorvloer op maat, dan zit u zeker goed. Met tapijt is het mogelijk om allerlei verschillende kleurstellingen met elkaar te combineren en zo een uniek resultaat te creƫren.

Laminaat

Jazeker, laminaat! Met een kantoorvloer op maat van laminaat wordt uw kantoor een prachtplaatje. U kunt namelijk allerlei soorten laminaat kiezen, waardoor u precies de juiste vloer krijgt.

Combinaties

Uiteraard is het mogelijk om verschillende materialen te combineren. Een gemakkelijk te reinigen vloer in de pantry, mooi tapijt in de werkkamers en een fijn laminaat voor de gangen bijvoorbeeld. Omdat u een kantoorvloer op maat kiest kunt u dit allemaal zelf bepalen.

Maak het zo gek als u zelf wilt

Denk goed na over wat u mooi vindt en maak het vervolgens zo gek als u zelf wilt. Een kantoorvloer op maat is iets prijziger, maar dat zult u er zeker aan af kunnen zien!